Saturday, 29 October 2011

Triss i tunnor!

Vi har fått våra soptunnor nu.Hela tre stycken ska man ha. Den lilla röda i mitten är för alla hushållsopor. Den gröna är för "grönt" avfall så som gräsklipp och ogräs men också mindre kvistar och grenar. Vi ska väl försöka starta upp en kompost så småningom men är inget som behöver hända på en gång. 
Den gula är för resterande återvinning. Här slängs ALLT som återvinns i samma tunna, glas, papper, tidningar etc. Det sorteras i ett senare skede på en sorteringsstation. Skulle man vara osäker på vart en pryl ska slängas vill de att man slänger den i röd tunna, bara så ni vet.

Tjingeling på er!

PS Antar att vi flyttat och att vi nu även sover i huset när du läst detta. Har nu ingen internetanslutning förrän om tidigast ett par dagar om allt går väl.Detta är ett förplanerat inlägg :-) Jag återkommer så fort jag är återuppkopplad till den STORA världen igen. 

4 comments:

Pia said...

Himmel, här får man ju inte sätta ett hårstrå fel i återvinnings kärlen! Det skall t.o.m vara RÄTT sorts glas!

Klockan är nu 9 på morgonen - vintertid från och med i dag - men jag vet inte vad klockan är där på andrasidan klotet?

Kraam!
-Pia-

Framgångsbyran said...

Jag Älskar sopsortering!!! U go systern min! Ses snart, Kraaaaam Inger

Klokegård - Designa ditt Liv! said...

Oj, 3 att hålla reda på. Tur vi bara har två här hemma.

TA din bästa vecka!

Christina said...

Hoppas att allt har gått bra med flytten. Vi har 4 kärl. Och ändå får vi köra iväg med plåt, plast och glas och papper!(Vi har trädgårdsavfall, hushållssopor, matavfall, som ska bli till kompost och tidningar.) Puh..../Christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...