Friday, 21 October 2011

Brevlådan har ny färg

Ser ni att själva brevinkastet är rosa? Läckert va! Grått & rosa är ju en snygg färgkombo kan jag tycka och så även äldsta dottern.
Men så var det nu inte, ja rosa alltså utan bara en reflex i metallen från yngsta dotterns klänning för dagen som var rosa. Det var inte lätt att få en bild på bara brevlådan för hon var så intresserad av att prova allt hålen på den.


Så där ja! Nu fick jag en bild på lådan utan dotter. Men precis som jag skriver detta så ser jag något annat!!! Bakom trädet i högra hörnet står en man på stege! Det är vår förman som höll på att ordna med småsaker runtom i huset igår samt tog enom hantverkare och visade vad som skulle åtgärdas. Fast han syns ju inte så mycket. Gillar brevlådan, men funderar på om den är snäppet för ljus. Skulle den ha varit dubbel styrka, som vi har runt sovrumsfönstret?

Trevlig fredag mina vänner!


6 comments:

Pia said...

Sååå snygg brevlåda! Om färgen: nu är den som ingången (gärgen alltså), eller ser ut som så, men den mörkare är också snygg. Dvs snygg också som den är nu!!! Själv skulle jag inte vid det där laget orka göra mera annat än kankse inreda (när det är dags..)

Jätte fina gardiner!!! Ser superfint ut med den ljusa ljusranden!!! Som en tavla!

Jo, tack. Jag forstätter städandet ännu idag! Uuh!

Önskar dig och din familj en riktigt skööön helg (den infaller väl ungefär samtidigt som här, trots att ni bor på andra sidan bollen)!

Kramar!
-Pia-

BBQ VILLAGE said...

Men gud vilken snygg brevlåda, tycker den smälter bra in med stenplattorna runtom - du får nog sluta tänka så mycket nu, skulle vi haft si skulle vi haft så......det är så många jobbiga beslut som ska fattas när man bygger hus. Det är bara att bo in sig nu och är det nåt som ni retar er på efter ett år eller två kan ni ju åtgärda det då ;)

Kram F

....och ha en lovely helg, det blir väl flytt för hela slanten för er ;)

Anette Ryan said...

Tack för gulliga kommentarer. Kul att ni gilla brevlådan :-) Den "ingick" i huspriset, var en av alla de fiffiga saker som de bakat in i huspriset. Nej JAG själv tänker inte måla om brevlådan nu men om jag hade tyckt att den var för bedrövlig hade målaren kunnat dra över ett lager färg till.
Ännu så länge har vi inte gjort några handtag alls där, allt sköts ju av byggfirman. Meningen är att vi ska skriva på kontraktet och få nycklar på tisdag. Då ska den läckande toan vara utbytt och förhoppningsvis har banken skrivit klart checken!! Så även om toan var utbytt idag hade vi inte kunnat få tillträde denna helg för banken inte gjort sitt i tid.
Så denna helg ägnar vi åt att packa så mycket det går och nästa lördag kommer flyttbilen.
Brevlådan få som en hel del annat bli ett senare kapitel om den nu skulle vara för ljus och bli smutsig för fort.
Å nu Pia ska vi också ha helg förståss! ;) Våran börjar faktiskt före er då vi just nu ligger 9 timmar före er. När ni ställer om klockan nästa helg så blir det bara 8 timmars försprång!
Kram på er! :-)

Så Vitt Jag Vet said...

Tuff brevlåda.. Är så trevligt med din blogg då man får se ting som inte är så som vi har det...Jag brukar när vi reser just fästa mej vid detaljer på hus och i trädgårdar.. Roligt med nya ideer..
Ha ett skönt veckoslut!
Kraam
Sanne

Framgångsbyran said...

Vilken fräck brev"låda"! Det är ju en liten pelare, postinstallation :) Ja om man jämför med svenska brevLådor. Supersnyggt, med eller utan rosa lucka ;)
Kram på er
Inger

Anette Ryan said...

Vad kul att ni också gillar "lådan". Vi körde en sväng i området idag och konstaterade att det fanns några stora snygga postintallationer men också en hel del små ynkliga "hål". När man spenderat rätt många 1000 lappar på ett snyggt hus kan jag tycka att man ska ha en matchande brevlåda, inte en liten sne sak i plåt på en pinne! Fast så tycker jag och kanske inte andra ;)

Nu ska vi bara fundera ut vart numret ska sitta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...