Saturday, 15 October 2011

Ibland blir det fel

Här är mitt fina kök. Det är kaklat med vitt kakel, "subway" stil.Det ser toppen ut på alla sätt och vis. Jag är så nöjd med hur det blev.


Men titta närmare på denna bild så ser du ett fel! Ett ganska stort sådant. Ja inte ett stort fel men själva resultatet av felet blir stort. Kakelsättaren har kaklat igen skåpdörren!!!! Den går inte att öppna. Om du tittar under skåpet så var han tvungen att kapa tegelplattan till hälften. Han föreslog att jag skulle göra som på ovan bild och använda en hel kakelplatta utanför skåpet på änden så att det skulle se bättre ut. Vilket jag höll helt med om.


Men inte tittade jag på skåpet, borde inte han gjort det. På andra sidan köksbänken så sitter inte dörren direkt fast i väggen som här utan man har satt en liten list där dörren sitter fast i. Så på den sidan är det inga problem att öppna överskåpet. Hur som så har vi påpekat detta och skåpsnickaren ska komma och ändra det hela så att det blir som på andra sidan. Vilket var lättare än att ta dit kakelsättaren för att göra om kaklet.

Tänk att det kan bli så galet ibland trots att två människor tittar på det?!?

Fortsatt trevlig helg!


3 comments:

A House With A View said...

Inte kul när det blir strul... Den mänskliga faktorn är i farten, inte mycket att göra åt det. Bäst att "göra om och göra rätt"!! Men himla snyggt ser det ut i alla fall, superfräscht!!!!

Stöööörsta kramizen aka

Fröken Tindra said...

Som det kan bli! Ser ju snyggt ut och det var väl det ni tänkte på?! Funktionen... Ääh... ;0) Himla typiskt det där. Tur att skåpskillen kan fixa det!
Söta gardintyger du köpt till barnen! Roligt att de var så glada och tacksamma.
Ha det gott!
Kram!

Anette Ryan said...

Idag var vi ner och tittade runt lite i huset och såg att de nu fixat ovanstående inkaklade skåp. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...