Monday, 17 October 2011

Trädgårdsarbetet har startat

Fick skicka ner mannen med kameran idag igen, för att fota. När vi svängde förbi under eftermiddagen var det så många bilar där och så dammigt att vi valde att vända om och inte gå ur bilen. Sedan hände det som alltid sker sena eftermiddagar, läxläsning, trötta ungar och matlagning. Det var min tur att laga middagen idag så det blev ingen tid att åka ner igen.  

 Men så här ser det ut på framsidan. Allt utjämnat och kanterna till rabaten samt bevattningssystemet är utlagt. Där bakom barkhögen ska det bli en annan rabattanläggning.
Baksidan är helt utslätad, ser jättekonstigt ut tycker jag och väldigt stort helt plötsligt, vilket ju är bra.


Här på höger sida om huset finns gas- coh vattenmätaren samt vår soluppvärmda vattenberedare. Den gången kommer att få den finstrimlade barken som täcke att gå på för den som ska läsa av mätarna. Vi funderar på att lägga ut nägra plattor att kliva på också så småningom.

I morgon förmiddag ska vi på inspektion av huset. Det ska bli spännande att se hur det går till. Vi gjorde egen inspektion i helgen och har en "liten" diger lista på diverse saker. Mest klantigt måleri.

Ha en fin början på veckan!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...