Friday, 14 October 2011

Gardintyg

I dag har vi haft rena rama sommarvädret och värmen. Superhärligt vill jag lova. Känns som om det var evigheter sedan. Så vad gjorde då jag en sådan härlig sommardag kanske ni undrar? Jag tog yngsta barnet med mig och for halvägs till Melbourne för att leta gardintyg! Vi åkte tidigt, redan efter att vi lämnat Emily på skolan och kom lagom hem för att hämta henne 15.15 när hon slutade.


Det fanns massor att välja på hos Spotlight i Narre Warren. Utbudet är minst fyrdubbelt mot här hemma. Sofia och jag tittade länge och jag vände på MÅNGA tygrullar innan jag hade bestämt mig. Det blev ett tyg med ljusgrön botten och hjärtan i olika rosa toner till hennes rum. "Tinkerbelltjejen " med sin "tinkerbell" vägg blev överförtjust.Till Emily valde jag detta tyg som går i olika rosa toner men också har ljusblått och grått i sig. Behövde inte vara orolig alls för hon störtälskade det och har tackat hela kvällen för att jag köpt blomtyg till hennes rum. Nu ska jag bara bestämma mig hör hur de ska hängas/sys kappa eller längder. Dessutom måste jag köpa gardinstänger också. Ska vänta tills rullgardinerna kommit på plats innan jag börjar sy. Vill se hu mycket ljus som skiner in på sidorna av rullgardinerna innan beslutet fattas.

Men det är härligt med nöjda barn. Speciellt när man spenderat säsongens första riktigt varma dag inne i ett köpcentra :-)

Tjingeling!5 comments:

Anonymous said...

Nu fick Du nog 5 stjärnor i arkivet av varje tös. Det tror Mormor i allafall, kram till Er alla

Framgångsbyran said...

Vad sött och fint! Riktiga fina "tjejtyger"
Kram

Pia said...

Gaap och skriik vilka gudomliga tyger!!! Speciellt det sista!!!!!

Önskar dig en skööön helg!
Kram!
-Pia-

Anette Ryan said...

Vad kul att fler än mina barn gillar tyget ;) Ja mannen tyckte också om valet så familjen är helnöjd.

Classic Style said...

det här blir fin fint :))) guuud vad jag ser framemot att se det färdiga resultatet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...