Thursday, 27 October 2011

Vi har städat....

...Sofia och jag idag och kört ner saker till huset. Allt sådant där "löst" som är så jobbigt att packa. Allt för att förarbeta så att själva flytten på lördag går så fort som möjligt och kostar så lite som möjligt. Sofia passade på att ta med sig lite leksaker så att hon höll sig sysselsatt.
När hon inte hoppa hoppboll eller spelade piano så satt hon i vårt sovrum vid fönstret och tittade ut när gräsmattan lades ut. Hon var helfascinerad av vad det gjorde och kom med jämna mellanrum in till mig och berättade vad de precis gjort.

Nej detta är inte vårt matbord och matta. Detta är vår gamla hallmatta som jag lade ut för att få den slät igen men tyvärr tror jag den är något för bred för att få plats i nya hallen. Tog även ner Sofias stolar och bord så hon kunde vara där jag var. Vi han med både teparty och att rita under dagen.

För övrigt så är det verkligen inte mycket att städa alls. De har verkligen gjort ett superjobb. Men jag har varit extra noga med kaklet för jag håller på att spraya skyddsfilm över fogarna så att de behåller sin orginalfärg så länge som möjligt.

Tjingeling!


9 comments:

BBQ VILLAGE said...

Vad kul att allt är klart nu och roligt med alla nycklar till fönstren, det är nog lika många karlar som nycklar som ligger bakom den idén. ;)
Synd att det inte blev drottning - invigning men hon kommer nog en annan gång ;)

Kram F

B is building a house said...

<3

Anonymous said...

Det känns ända ned i tårna när jag tittar på dessa bilder och med Sofia sittandes i ett hörn. Kan undra vad och tänker och känner eller kollar hon bara vad som sker utanför.
Kramar i allafall, Mammaich

Jenny said...

Vad roligt att få inreda huset sen när ni flyttat dit era saker och möbler!

Tycker allt att Drottning Elisabeth kunde tagit vägen om ert fina hus;)

Kraam Jenny

Anette Ryan said...

Ja men eller hur Jenny! Visst var det lite sniket av henne att inte komma förbi på en fika ;)

Anette Ryan said...

Ja mamma! Sofia var väldigt intresserad av hur det gick till med att rulla ut gräs. Hon satt länge där och sedan informerade hon mig eller bad mig komma och titta. Hon tycker att det ska bli jättekul och tycker mycket om att vara i huset men frågar alltid om alla saker om vi kan ta just den eller den grejen med till nya huset. Hon har nog inte riktigt koll på att man verkligen tar med sig allt igen till nya stället :-)
Kram på dig!

Framgångsbyran said...

:) Lycka till med allt nu! Kramar Inger

Pia said...

Hellou my dear!

I am so sorry I did not have the time to visit your lovely house at this time, but I assure you, that next time...
I have heard so much about your gorgeous home from Pia, who I know so well!

Sincerely,
Her Majesty the Queen.

Lev Ditt Liv said...

Men gud så mysigt..Lycka till med allt. Kram Mia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...