Sunday, 9 October 2011

Sova som en Kung och inte som en Drottning!

För ett och ett halvt år sedan gifte vi oss. Då vi redan hade ett hem ihop så hade vi många saker och önskade oss att få bidrag till något vi ville köpa lite senare, en ny säng med allt tillbehör. Då vi fortfarande bodde i vårt gamla hus och sovrummet var litet blev den nya sängen skjuten mot framtiden. Men nu när vi bygger har vi sett till att få ett stort sovrum med plats för en King Size bed (183x203cm). Nu har vi en Queen Size (153x203cm)
Chloe
Chloe sängbyrå
För två veckor sedan for vi iväg för att "titta lite" och hamnade hos Snooz och snart i deras "sömnlabb" där vi fick varsin profil för passande madrass. Vi slog till där och då och köpte madrassen som dessutom var till specialpris. Vi som bara åkt för att kolla lite på sängar.
Madrass
Så förra lördagen hade vi funderat klart och åkte tillbaka och köpte sängen vi ville ha samt två sängbyråer. Materialet är valnöt och är så där lagom ljust men ändå inte för ljust. Gillar träslaget jättemycket. Annars är det så mycket "brunt" trä här hos oss i Australien så det har tagit tid att hitta något vi båda gillat.

Allt vi nu behöver göra är att vänta runt 6 veckor på att allt ska komma och sedan kan jag verkligen sova som en kung.

Kan knappt vänta!
Tjingeling!


2 comments:

Anonymous said...

Vojne, vojne, vilka sängar och byråer.
Det kommer att bli helt fantastiko!
Kramar M

Framgångsbyran said...

Åh vad skönt det där ser ut! Ska nog krypa ner här och nu, regnet smattrar på rejält här.
Kram I

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...