Saturday, 22 October 2011

Blommande korgar

Jag försöker förbereda så mycket som möjligt på alla håll och kanter. Härom dagen var jag iväg till stora blomvaruhuset och inhandlade lite sticklingar, jord och annat smått. Var ute efter en annan sort som jag hade förra året men detta var enda sorten för korgar, ja ni vet så att den växer neråt. Har haft den tidigare och den blir också fin. Så i år blir det lila som gäller.


Sofia ville förstås hjälpa till med att vattna. Hon hade nöjt sig med att titta på när jag planterade allt korgarna.

Upptäckte att jag inte tänkt till helt och hållet utan kom hem med en mega stor låda innehållandes runt 40 sticklingar. Jag brukar bara behöva runt 12 för 3-4 korgar. Så nu använde jag alla 6 korgar jag hade samt satte fler plantor i varje korg och ändå har jag en hel drös kvar. Ja så kan det gå när man inte är helt med i tankarna. Men jag hittar säkert någonstans att stoppa ner dem.

Trevlig lördag på er alla!

6 comments:

Så Vitt Jag Vet said...

Nej menplanterar du sommarblommor.. Jag skall jast slänga mina sommarblommor.. Jag tror jag kommer ner till er !
Kraam
Sanne

Anette Ryan said...

Välkommen Sanne!

Hildas hem - Sofia said...

Det är lustigt att vi ligger så olika i fas. När dina blommor blommat över - då är det dags för oss här hemma att plantera våra :)

Jag önskar dig en fin lördag!
Kram Sofia

Fiffiga Systrar said...

Åh vad härligt att plantera!! Det är ju så mysigt! Här är det ju som sagt tid att ställa undan allt som har med sommaren att göra och börja med julpysslet... ja... snart dags för julpyssel, inte riktigt ännu... ;-)

Kram Emelie och Elin

A House With A View said...

Häftigt att plantera sommarblommor nu, hihi. Här är det ljung, mossa och gran/tallris som gäller :) Vad många korgar, kommer ju bli superfint när det börjar hänga ner fina blommor i dem!!

Stoooor kraaaaaaaaam aka

Anette Ryan said...

Ja det är verkligen upp och ner vända världen här. Att oktober skulle betyda vår har jag känsolmässigt rätt svårt med fortfarande men intellektuellt kan jag köpa det då jag ser att det händer. Men en jultomte mitt i sommaren är rätt knepigt, men det går också till slut ;)
Så visst blir det julpyssel här också när det väl närmar sig. Var inte oroliga jag tror att jag ska kunna visa lite av det med när så blir dags.
Takc för att ni tittar in och lämnar gulliga kommentarer.
Ha en fin vecka!
Kram :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...