Wednesday, 12 October 2011

Vi ser ut!

Titta så ljust och fint det blivit. Igår tvättades fönstren och man tog bort den skyddande film som suttit där hela tiden. Nu kan vi få en riktig uppfattning om hur ljust det blir i storstugan. 
 Idag sken solen så jag kunde se var ljuset föll. Så här såg det ut kl 11.30 vilket betyder att man kan äta lunch ute antingen i solen eller i skuggan vilket man nu väljer, lite beroende på dagstemperaturen.

Det blev också klart med lite kakel bakom handfatet på lilla toaletten. Har aldrig varit överdrivet förtjust i dessa "små plättar" av kakel bakom handfat. Får mig att tänka öst staterna, av någon anledning.Men nöden har ingen lag och jag tycker att det blev bra trots allt. Får vi bara upp en spegel och en smal hylla ovanför kanske så blir det nog toppen skulle jag tro.

För övrigt så går vi i landskapsplaneringstankar. Inte så lätt att visualisera hur det kan bli eller se ut med olika växter och annat ihop. Det var mycket lättare att synliggöra tina tankar för hur insidan av huset skulle se ut.

Återkommer med ett inlägg om landskapsplaneringen senare.

Tjingeling!

6 comments:

B is building a house said...

Good work on the widows! ;)

I started cleaning ours on Sunday *shy*

I think your little subway tiles in the toilet look ultra cute :)

B

Anette Ryan said...

I know B! Wounder if I can do a similar job one day?
Thanks for liking my "Eastern European" inspired tiling! ;) But can you see that he forgot to do a nice finish around the edge? It's the brown core of the tile that shows up and the same is in the kitchen. Gonna have to talk to him about that. Want a white edge.
:-)

Framgångsbyran said...

Wow!! Supersnyggt!! :)
Kramar i massor till dig!
Inger

Lev Ditt Liv said...

Så snyggt. Dessa lampor är jag kära i. Gillas starkt.
Kramar om o hoppas du har det så gott det går//Mia

Anette Ryan said...

TAck för kramarna tjejer! Ni ska veta att det värmer gott. Det är ändå långt borta men skönt att veta att någon tänker på en ända hit ner :)
Kram tillbaka<3

Classic Style said...

woaw..det här va najs..mkt snyggt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...