Tuesday, 18 October 2011

Inspektion

Så har vi då haft inspektion av huset invändigt och utvändigt. Det mesta var faktiskt målerijobb och spackel som behövdes fyllas på. Av den sort att det skvätt när målarna använt rollern eller att de inte varit allt för noga vid hörnor samt att färg blivit avskaft av andra hantverkare. Men inget var problem och det sitter nu små gröna lappar överallt så det ser ut som om huset fått röda (gröna) hund.  Alla skåp som har tryck öppningsannordning skulle ses över igen samt att det blev två golvklinkers som behövs bytas ut.


 Fel av värre sorten var väl repor på glasdörrar och ett fönster. Dessa kan inte åtgärdas på en gång utan blir senare när vi flyttat in. Samt en spegel i vår ensuite som hade skador i glaset och behövs bytas ut.

Vår förman ser fortfarande inga hinder för att det ska bli nyckelöverlämning på fredag. Han var rätt säker på att måleri och kakelarbeten skulle kunna avklaras under veckan. Dessutom är rullgardinerna bokade att sättas upp på torsdag. Det ska dessutom städas EN gäng till vilket är mera av en finstädning, den förra var visst bara byggstäd.

Enda orosmolnet skulle förstås vara om banken inte fått alla papper och inte hör av sig i tid om vad de saknar eller om de bara agerar som banker brukar och låter saker ta sin tid. Vi vet väl alla hur lång tid det kan ta att överföra pengar när banken är inblandad!!! Så vi hoppas att allt går som smort och att vi har checken i vår hand att lämna över på fredag.

Återkommer med mer om trädgårdens fortskridande senare.

Tjingeling på er!

1 comment:

Marie Söderberg said...

ååå så spännande...å så fort det känns det gått men husbygget..härligt med inflyttningen :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...