Tuesday, 18 October 2011

Trädgårdsarbetet dag 2

Här i vår blivande trädgård framskrider arbetet sakta men säkert. Det tre första bilderna tog jag i förmiddags när vi hade inspektion och arbetet var i full gån, de höll på med att lägga ned bevattningssystemet. Så här såg det ut nu på sena eftermiddagen när de gått hem för dagen. Tänk att en halvfärdig trädgård kan göra att huset ser så mera färdigt och beboeligt ut. Nu börjar jag få mera uppfattning om hur trädgården på framsidan kan planeras lite längre fram.
 Att vattenkranen sitter mitt i alltihopa är inte vårt fel. Man har absolut inget att säga till om i denna fråga. När vattnet dras fram till tomten så bara "slår de ner" kranen typ mitt i straxt innanför tomtgränsen. Så alla har himla knepiga placeringar av vattenkranarna runt hela vårt området. En del kan förstås haft tur och en del ingen tur alls. Våran tillhör väl inte de värsta men inte heller de bästa. Nu sitter den mitt i gräsmattan och där är även kranarna till sprinklersystemet som i en liten grop.Lämnar er med utsikt över kohagen från min förstukvist. Det ryktas att bonden sålt sina ägor och att det ska börja byggas där snart. Men vi har hört dessa rykten förr och inget har då hänt. Den som väntar får se!

Trevlig kväll från andra sidan jorden!

3 comments:

Anonymous said...

Det ser verkligen lovande ut och Du har rätt angående detta,att det bidrar till huset. Hoppas alla "små" åtgärder slinker fort i väg och att Banken är snäll.
Kram M

Jenny said...

Hej Anette!
Kommer bli jättefint! Vilken härlig utsikt ni har:)

Kraam Jenny

Anette Ryan said...

Visst är utsikten härlig Jenny! Men man måste står på andra sidan gatan för att se den!!! ;) Vårt staket följer den tyvärr när man är i trädgården på baksidan. Kanske såga små titthål i staketet? Vad tror du?
Kram på dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...