Thursday, 13 October 2011

Rent!

Ingen förändringen på utsidan ännu så länge men på insidan. I dag har städarna varit inne och städat upp skräp och damm och annat "skit". Det ser såååå fint ut nu. Fast man ser att man ändå kommer att behöva feja lite själv innan vi flyttar in.

Vi ska nu gå husesyn ihop med förmannen på tisdag och det är sagt att nyckeln ska vi få nästa fredag. Just nu diskuterar vi när vi ska beställa flyttbil till. Dagen efter överlämnandet eller vänta tills veckan efter. Tänk om det är något vi inte gillar som måste fixas och därmed förhindrar inflytt nästa fredag. Men det är också en massa andra praktiska saker som ska skrivas över på oss, som el, vatten, gas, telefon, internet (är för mig livsnödvändigt då familjen bor i Sverige) och ...ja det är säkert något mer som behövs.

Tjingeling nu ska här diskuteras!

5 comments:

BBQ VILLAGE said...

Om det är nåt ni inte gillar kanske det kan fixas fast ni är på plats? Det kanske också går att flytta fram "flyttbilen" utan kostnad om det skulle vara några större problem som ska åtgärdas.......spännande är det i alla fall - snart är ni där ;)

Kram F

Lev Ditt Liv said...

Underbart o få flytta in rent o snyggt..
Inga mera hinder nu Anette. Kramen på ER..Mia

B is building a house said...

OMG!!! How exciting!!! Good luck with the move. Hope it all goes smoothly :)

B

Anette Ryan said...

Vi har bokat flyttbil till om två veckor. Det ger oss tid att finstäda innan vi flyttar in för jag skulle inte kalla det rent. Det upptäckte jag vi närmare inspektion igår. Men byggstäd är annat. Mest är det findamm och det blir lite till när de fixar till grejer nu i veckan.

Anette Ryan said...

Thanks B! We have booked the removal truck till 29 October. That gives us an extra week to clean that extra that they actually missed. They did ok but it's not "clean" to put things in place. And we can start to shift slowley during the week. And if somethings need fixing that can happen too.
Have a nice time in Sydney :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...