Saturday, 8 October 2011

En ny kärlek!

Här är Kent, vår nya "kärlek". Vi fann honom idag när vi mer eller mindre spontant tittade in i en möbelaffär på väg till det nya STORA Ikea (mer om det sen). 
Kent från Ozdesign.
Vi provsatt några soffor och tyckte vi hittat en skön men så stod Kent där tvärs över golvet och såg ganska alldaglig ut men till färgen rätt lika vad vi tänkte oss. Tja varför inte provsitta den också. 
Där satt den! Precis lagom skön och mjuk men ändå med ett motstånd i så att man faktiskt kan ta sig ur soffan med värdighet och inte få folk att tro att man fortfarande är gravid i 9:e månaden. Liten och nätt så att den inte skulle ta upp för mycket plats i vårt förhållandevis lilla TV-rum och så stilren. Men också stor och hög så att man kan mysa och kura ihop sig i en hörna. Tyget hade en härlig vävstruktur i sig och är inte så ljust som bilden visar.
Ja ni hör hur det låter men vi föll båda pladask för denna. 

Ektorp från Ikea.


Hade tänkt att vi skulle slå till på en Ektorp från Ikea då det kunde vara ett bra budget alternativ så här i början med många utgifter men den kostar lika mycket och efter att ha provsuttit den så är Kent fortfarande en vinnare med hästlängder och till samma pris.

Ha en skön lördag!




5 comments:

Framgångsbyran said...

Grattis till kärleksmötet med Kent, han verkar vara en raring!
Kram Inger

Jenny said...

Vilken snygging han är Kent;)

Ha en fortsatt trevlig helg Anette!

Kraam Jenny

Georgy said...

I like it! The Kent sofa also has a little something looks wise over the Ikea one. We went to the new Ikea today and saw lots of things I wanted to buy, slowly, slowly. Hope you are having a good weekend. G

Anonymous said...

Hej, fin soffa. Kram M

fruition said...

nice place you have there, wonder when i'll own something like this :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...