Saturday, 5 November 2011

Den stora flyttdagen

Så här såg det ut förra lördagen hemma hos oss. Det var ju då vi flyttade in i vårt nya hus. Glömde nästan helt bort kameran och de var nästan klara med avlastningen när den åkte fram.


Flyttgubbarna hade en massa filtar de lade ut för att skydda våra golv. De var precis lika försiktiga, om inte mer, som när de flyttade oss förra gången. Vi till och med bar vår stora BBQ genom huset till uteplatsen där den har sitt hem. Att använda gräsmattan är ju inte att tala om på de närmsta veckorna, bara lera med små gräsfjun på.
Denis och hans syster monterade ihop vår säng bara för att igår ta i sär den. Vi fick nämligen vår nya säng levererad igår. Mer om den senare.

Så här såg det alltså ut förra lördagen. Nu har vi bott här i en vecka och trivs bättre och bättre för var dag  som går ju  mer allt kommer på plats. Ja det ser helt klart lite mer ordningsamt ut nu men vi har en lång väg kvar. Känner att jag snart måste börja få upp lite på väggarna så att det inte ekar så mycket när man pratar och speciellt  när tjejerna tjoar, ja då får man nästan "örsprång"!

Trevlig helg på er!
PS. Tack för alla gulliga kommentarer under veckan som gått. Jag har läst men inte hunnit svara eller att besöka er då vi fick internet först i torsdags och först funkade det nästan inte alls. Men nu är jag igång och hoppas kunna visa mer vad vi hittar på runt huset.

2 comments:

Pia said...

Var inte orolig för att du inte hinner sitta vid datorn!!! Det förstår alla, så som du får hålla på nu! Så roligt att få följa med, hur möbler dimpper här och där...
Väntar på fortsättning! ;)

Kraamar och trevlig Allhelgona!
-Pia-

Anette Ryan said...

Jag utlovar lite glimtar här och där på såsaker. Så det kommer mera och jag tar mig tid för det är så kul att blogga om huset :-)
Tjingeling på dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...