Monday, 28 November 2011

Ordning & reda

I helgen blev det tid till att börja få lite ordning på sakerna. För att hallen skulle kunna hållas organiserad så behövdes att vår hatthylla kom upp. Hittills så har vi bara haft skohyllan där och jackorna har legat i en stor hög ovanpå. Väldigt opraktiskt.

 Tjejerna har en egen liten hängare där deras jackor hänger i lagom höjd så att de kan sköta sig själva. De har varit jätteduktiga på att hålla iordnig men sedan vi levt i "exsil" under några månader så har de blivit väldigt slarviga. Men nu får här tränas igen.
 Här är en bild på hur det såg ut innan vi flyttade för fyra veckor sedan. Bilden är tagen från ytterdörren och visar hur hallen ser ut därifrån.
Så här blev det när möblerna kommit på plats, mycket mera hemmakänsla. Även om det ännu saknar lite bilder och tavlor samt en kroppslång spegel mittemot hatthyllan känns det redan bättre.

Hallen sedd från köket, också denna bild är tagen innan vi flytta in och nedan syns hur det blev efter vi fyllt på med möbler. Min icke existerande hallampa syns också i taket. Faktiskt så ser eller tänker man inte alls på att det bara är en glödlampa där. Hoppas dock fortfarande på att det ska lösa sig så jag hittar någon snygg hallampa snart.
Lägg märke till den annorlunda hallmattan. Det är en överbliven bit från vår heltäckningsmatta. Vår gamla hallmatta var 5 cm för bred och fickinte plats så därför använder vi denna än så länge. Den funkar så varför inte? Helt klart annorlunda med snibb på!

Tjingeling på er!


8 comments:

A House With A View said...

Superhäftigt med hallmattan!!! Den är ju spännande och passar in jättebra, inget alla andra har!!! Ni har det jättefint, förstår att det känns skönt att börja komma i ordning och hallen är ju viktig! Herregud vad vår hall drööööser över med kläder och skor!!!

Snyggt och superpraktiskt med en helkroppsspegel!! Jag har sett en bild vilken jag direkt associerade till när jag såg ditt lilla hallbord, en idé jag funderar på till vårt dressingroom, tror det skulle bli jättefint även i din hall - en mindre spegel lutad mot väggen!! Superfint tycker jag, se här: http://trivsamthem.blogspot.com/2011/11/vinnaren-av-ting-for-gladjes.html

kraaaaaaaaaaaaam från mig!
/aka

Jenny said...

Hej Anette!
Bra lösning där med mattan:)

Jag tycker det blev jättefint i er hall, gillar sidobordet!

Ha en trevlig vecka!

Kraam Jenny

Så Vitt Jag Vet said...

förstår nog att du kan ha svårt att veta var alla prylar finns.. Men det blir väl bättre för eran del..
Visst blir det mysigt när allt kmmer på plats..
Kraam
Sanne

Pia said...

O ja, nog är det en skillnad, när möblerna kommit på plats! Så mycket varmare, ombonat! Mattan skall du ta patent på!!! ;)

Kraamar!
-Pia-

fianathome said...

Jag gillar ytterdörren SKARPT!! Snyggaste dörren jag sett på år och dag faktiskt! WOW! kram Fia

Anette Ryan said...

Nu blev jag nästan lite röd om kinderna. Här trodde jag att jag bara slängt ut en "avklippt bit heltäckningsmatta" och så tycker ni faktiskt att den är snygg! :-) Ja jag får nog hålla med om att den är rätt kul iallafall. Har liksom inte sett den bara eller tänkt på att den skulle vara något.

Tack för alla goda ideer om speglar och patent. Ska kolla iallafall det ena ;-)
Tjingeling!

Loppan said...

ååå så mysigt det blir, jag håller med, mattan tycker jag blev hel frän.... satt just och tänkte innan jag kollade kommentarerna var man köper sån..... alltid roligt med något annorlunda. Angående pepparkakorna så blev dom väldigt smaklösa tråkigt nog, står man och gör sig till så blir det godare med att köpa hem en burk med Annas pepparkakor, men om du hade ett bra recept tar jag gärna det. Vad fina dina adventsljus blev med pepparkaks hjärtanen. jag har ju en blogg jag oxå men har sista året varit väldigt dålig på att hålla den igång men ska försöka komma igång snart igen......ska ge dig adressen när jag kommit igång lite igen :o)
Du får ha det så bra.

kram

Loppan

Framgångsbyran said...

:) Vilken respons! Härliga bilder, blir supersnyggt!
Kram Inger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...