Tuesday, 15 November 2011

Gröna små öar

Det växer gröna små fläckar av gräs hos oss. Det ser ut som små kolonier eller öar tycker jag ibland, eller helt enkelt som dålig skäggväxt!


 Men på längre avstånd och utan förstoringsglas så ser det liksom bara grönt ut och börjar likna gräsmatta. Titta bara på bilden nedan så ser du skillnaden. 


Det här är utanför vår uteplats och där har det tagit sig väldigt bra och ganska jämt tycker jag.
 Undrar hur länge det tar innan man behöver ta fram gräsklipparen eller när man kan börja spela fotboll. Jag gissar på ett par veckor till minst. Vad tror ni?

Tjingeling!

7 comments:

Pia said...

Himmel, så otroligt fort det gror och växer där!!!
Tack för att du gav mig idén till nästa blogginlägg (muggarna och tallrikarna). Det är sååå tomt på den fronten nu, att suck!

Ha en skön fortsättning på dagen (eller är det natt nu där? Här är kl 06:50 - på morgonen)!

Kraam!
-Pia-

fianathome said...

Det tar sig ;P
Kanske får du vänta nån vecka på att spela fotboll iallafall men snyggt blir det !! Det går nog snabbare också! kram Fia

Jenny said...

Dålig skäggväxt, hihi;)

Det kommer säkert vara en härlig grön gräsmatta hos er inom några veckor:)

Ha en bra dag Anette!

Kraam Jenny

Anette Ryan said...

Jo men visst växer det fort. Har blivit ännu längre sedan jag tog bilderna och det växte säkert medan jag skrev inlägget också haha. Det är ju den säsongen, värme och väta i lagom mängd. Värre blir det lite längre fram bara värme (fårörhoppningsvis iallafall) och då lär det bli mindre grönt och mera brunt.
Tjingeling på er.

Anette Ryan said...

Pia,
När klockan är 6.50 på tisdagmorgonen hos dig i Finland så är den 15.50 tisdageftermiddagen hos mig. Jag ligger alltså 9 timmar före dig denna årstid.
Ha en fin tisdag nu!

BBQ VILLAGE said...

Vad fort det växer, tror man ska klippa den några gånger innan man springer omkring på den, men vi rullade ut vår gräs så jag är inget proffs när det gäller sått gräs. Såg tyvärr inte Mia på mässan men jag ska definitivt gå in och kika på hennes blogg ;)

Kram F

A House With A View said...

Åh vad jag skulle vilja ha ditt klimat just nu!! Vill hålla på med trädgården alltid men snart är det ju försent med sånt här, de flesta (utom jag) har ju lagt ned trädgårdspyssel för länge sen, haha. Blir jätteinspirerad av dina foton! Och trots gles skäggväxt så kommer det snart att växa till sig, gäller bara att komma ihåg att vattna :) Så himla fint ni får det!!!

Stööörsta kraaaaaaamen aka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...