Wednesday, 9 November 2011

Hallampan...

...jag minns du den? Som jag jagade och letade och till sist så hittade jag den. Fick den levererad och så var den trasig!!! Ja och där är vi fortfarande, alltså ingen hallampa. Varken hittad eller i sikte och inte vet jag hur det blir eller vad det blir. Hittar inget jag vill ha inom Australiens gränser. Så för att kunna se något över huvud taget i hallen var vi tvungna att be elektrikern installera något.

Ja och här ser du detta något. En helt vanlig glödlampa utan skärm eller annat kul, men vi kan se om vi måste! Tack och lov så har vi gott om ljusinsläpp genom entredörren som har mycket glas i sig. Nu är det sommar och ljust länge så det har god inverkan men till vintern behöver jag något annat.

Någon som har några bra förslag på vad jag ska göra eller vart jag kan köpa/hitta något liknande, som inte kostar skjortan då förstås. För dessa alternativ känner jag redan till.

Tjingeling på er!

2 comments:

Hildas hem - Sofia said...

Jag har tyvärr inga råd att ge, för jag vet inte var du kan få tag på en liknande lampa. Hoppas att du snart hittar en i alla fall :)

Jag önskar dig en härlig dag!
Kram Sofia

ps. tack för att du delade med dig av vem du är hos mig, jag visste exempelvis inte att du var lärare i Sverige :)

Christina said...

Fick du ingen ny när den var trasig vid leveransen? Jag har spotlights i hall taket. Vita infällda./Lila-Christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...