Tuesday, 29 November 2011

Nu kommer jag i tid

 En viktig sak som blev klar i helgen var att få upp klockorna. Tidigare fick en av dem stå på receptstället bredvid spisen så att man iallafall kunde ha lite koll.
Varför två klockor? Jag tror att du redan gissat. Vi har länge haft två klockor bara för att kunna hålla reda på hur mycket klockan är i Sverige. Klockan till höger visar Australiensisk tid, 11.47 i lördags förmiddag. Samtidigt visar den vänstra att ni i Sverige hade tidig lördagmorgon 01.47.
Så just nu ligger vi 10 timmar före er. Men nu har vi sommartid och ni vintertid när vi återigen ställer om klockorna så är det endast 8 timmars skillnad.

Idag är här varmt, +30 och kvavt, tror det blir regn & åskväder senare i eftermiddag. Skulle sitta fint med en urladdning!

Tjingling nu ska jag iväg och hämta äldsta dottern på skolan. Bäst att passa tiden!

10 comments:

Lotta said...

Vad fint ni har fått det!!! Grattis! Vilket härligt hus. Underbart att ha allt nytt och fräscht.

Ja, så har ni sommar också. Du kan koppla på julkänslan ändå ser det som med fina julstjärnor, adventsljusstake och apelsiner med nejlikor. Vi har haft relativt varmt här, jag saknar lite svalare väder när det är så nära jul. NÅja, tids nog blir det snö här.

Roligt att få en hälsning från dig!

Ha en fin fortsättning på veckan!

Fru Westman said...

Hej! Vad kul att du hittade till mig! Och ännu roligare att jag kunde hitta dig. Australien - dit har jag aldrig ens varit... :)

Jag kommer tillbaka. Och du - kör hårt med saffransskorporna!

/Linda

Christina said...

Roligt med två klockor! Klart du ska veta vad klockan är i Sverige./Lila-Christina

Maries Vi i villa said...

snyggt dessutom :)

Jenny said...

Hej! Första gången jag hittade hit! Fint, hit vill jag ju komma tillbaka och titta runt lite mer när jag får tid, nu ska jag till IKEA =)
Ha en fin dag, kram Jenny

Lilla Kullan said...

Häftigt! Lampan var ju också så mysig.:-) Kram Stina

Pia said...

Å, så gulligt med en klocka som visar ditt fosterlands tid! Jag har mången gång undrat över det, att hur känns julen och hur ser den ut i länder med sommar? Man förknippar ju alltid jul med snö, men inte fanns de ju snö där heller, var som det hela en gång började...

Go'natt (eller är det morgon där).

Kraam!
-Pia-

Lev Ditt Liv said...

Bra ide med två klockor.. vad fint det ser ut i nya huset.. Sen gillar jag ju värme skulle bli glad om det var +30 g här åxå..
Skicka hit lite värme...Kram Mia

BBQ VILLAGE said...

Vad skönt att du har koll på klockan här hemma hos mig ;) Ja jag ligger väl för det mesta och sover när du är vaken och bloggar. Tycker den sneda hallmattan var hur häftig som helst, den bode ni behålla där den ligger -alltid kul med lite annorlunda!

BBQ VILLAGE said...

Pssst....glömde bara att säga att jag inte är det minsta avis på din 30+ värme, det är såååååå mysigt att skrapa bilrutona på mornarna ;)

Kram F

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...