Friday, 11 November 2011

Datorhörnan

Ett av de mest prioriterade hörnen i vårt hus var datorhörnan, ja eller snarare att börja få till vårt nya kontor/pyssel/gästrum. Det viktigaste var dock att få upp ett av skrivborden och att få datorn på sin plats samt att få till en internetuppkoppling. Så det är här jag sitter och skriver. Vi är redan inne på vår andra internetleverantör på mindre än en vecka. Den sista verkar funka toppen och det går verkligen supersnabbt, låt oss hoppas att det är den sista.

Om man vänder sig om från datornörnan så möts man av detta. Min pysselbyrå, diverse otämda kartonger samt delar till vårt stora skrivbord. Snart så, en vacker dag så kommer det att se lite mer ordningssamt ut här också. Men tills dess....

...önskar jag er fortsatt trevlig vecka!

Tjingeling!


4 comments:

BBQ VILLAGE said...

Ja nu har du lite att göra med alla kartonger som ska packas upp men det är ju skönt att du inte jobbar då har du ju lite mer tid över för sånt ;)

Kram F

Pia said...

Puuust, så ni gjort mycket, men ack så härligt ändå, att få inreda. Sen kan du börja pyssla!

Trevlig farsdag (ingen aning när ni firar den dagen där borta)!!!

Kramar!
-Pia-

Anette Ryan said...

Så sant så sant BBQ. Det blir mer tid när man inte jobbar, fast med småfolk runt benen blir det rätt ineffektivt får jag säga. de vill ju gärna vara mitt i allt och gärna hjälpa till också! :-)

Anette Ryan said...

Pia, i Australien firar vi farsdag första söndagen i september så det var ett tag sedan. Det är likadant med morsdag, den firas på annan tid, andra söndagen i maj. Så jag får iallafall två morsdag! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...