Monday, 7 November 2011

Vattningsdrama!

Som ni vet så har vi ju fått vår gräsmatta på framsidan av huset utrullad och med tjusigt bevattningssystem inbyggt. Resterande delen av tomten är lera och är besådd med gräsfrön. Det har regnat rätt rejält i förra veckan så det är ganska kladdigt på vissa ställen. Men man ska tydligen vattna blivande gräset ihärdigt ändå. Sagt och gjort! Jag tog tag i vattenslangen härom kvällen och så här slutade det!!!!
Jag var nästan helt klar, jag skulle bara gå och stänga av vattnet och kände att jag började sjunka och då i lätt "panik" började skutta som en hind för att inte sjunka men som ni ser så hjälpte inte det. Ena skon sjönk ner och kom av foten när jag gick vidare med strumpan på. Lerig som sjutton upp till knäna hamnade jag i säkerhet på betongen med en sko i behåll.
Den andra skon fick min man rädda då jag inte hade lust att sjunka ner ännu en gång. tänka sig att han inte sjönk alls lika djupt!?

Vi har nu köpt oss en vattenspridare som enkelt kan sättas på medans vi äter middag och så är det klart sedan. Smart va!?

Tjingeling på er!

6 comments:

Pia said...

Hahhaaa (sorry, kunde inte bara hålla mig)!!! Måtte ha varit en syn!

Önskar dig en fin och vacker vecka (så du inte pga regnet sjunker ännu djupare!)!

Kraaamar!
-Pia-

Anette Ryan said...

Skratta du det är ok! Jag gjorde det också ...fast lite senare just då var jag skitirriterad och supersur :-(
Helgen bjöd på strålande väder och nu verkar det inte bli allt för mycket regn. Men å andra sidan är marken rätt blöt efter så mycket regnande de senaste månaderna så kommer bara en droppe blir det väldigt lerigt fort!
Lev väl Pia och jag är glad om jag kan bjuda på lite skratt :-)

Christina said...

Oj då! Du får väl trösta dej med att det växer bra i lervällingen! Men det måste ha varit en syn när du skuttade runt i leran!/Christina

Så Vitt Jag Vet said...

Oj vad skoj att ni nu fått flytta.. måtte kännas ljuvligt.. Men vattningsdramat var ej så kul...
Kraam
Sanne

Lev Ditt Liv said...

Hej Anette..Ooo va mysigt de var att få krama om dig på "riktigt". det ska bli så trevligt o ses innan du lämnas svearikesland igen/Kram o var rädd om dig, systeryster och mamsen..Mia

A House With A View said...

Haha, förlåååt men jag kan inte hjälpa det, kan tänka mig hur du såg ut, fniss!!! Shit vad fint ni fått det i huset, ser så himla fräscht ut!!! Vilken känsla att flytta in i sitt egna hem som är helt nytt - ljuvligt!! Gillar dina planteringar också, framsidan ser verkligen prydlig och stilren ut!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...