Tuesday, 8 November 2011

Burkar & hotell

Så här såg det ut efter några dagars boende i huset i vår ensuite. Matchande tvålflaskor på plats och så ställde jag dit de två silverramarna, mest på skoj. Mannen hade sedan varit där och kom ut och sa att nu kändes det som att bo på  ett finare hotell!!!

Tittar du närmare på ramarna så ser du att det står våra namn i dem. Jag ställde upp dem mest på skoj fast de passar ju där. Vi fick dem tidigare i år på ett bröllop vi var på. De var själva bordsplaceringen och presenten till gästerna. direkt så tänkte jag då att dessa ska jag spara till något kul i huset. Namn ovan för våra handdukar eller varför inte våra morgonrockar. Har du något annat tips?


Men några dagar senare sprang jag på dessa burkar som jag ville  ha lite grejer i. Så nu står de på bänken och ramarna har hamnat i en låda i väntan på bättre plats. Men jag kan tänka mig att det kanske ändras igen inom snar framtid för det är mycket som ska falla på (rätt) plats. Ibland tycker jag att jag bara flyttar runt saker hela dagarna.

Tjingeling på er! Nu ska jag gå och flytta på något annat.


7 comments:

B is building a house said...

It looks amazing Anette!!!

B

fianathome said...

Härligt! Mest häftiga tid du/ni går till mötes nu med alla inredningsideér som man faktiskt kan åtgärda bums och inte gå och längta till som när man planerar. Gillar färgen i badrummet - jag har nästan samma i ett av mina badrum! kram Fia

Pia said...

Håll dem som de är, som ramar med stöd! Vem som hellst kan ha namnskyltar på väggen, men aldrig har jag sett så häftiga små ramar med namnen i som står på bordet!!! SUPERFINT!!!!! Och som på ett lyxhotell, badrummet erat!

Kraaamisar!!!
-Pia-

Anette Ryan said...

Tack tjejer!
visst är de söta de fina små namntavlorna. Jag gillar dem verkligen. Vårt egna badrum är ett av favoritrummen i huset. Duschen är helt underbar så där spars inget vatten just nu haha. Kan stå hur länge som helst! ;)

Fröken Tindra said...

Vilka fina ramar med namnen i! Behåll dem som de är. Såg jättefina ut i badrummet! Tillbaka med dem! ;0)
Kram!

Jenny said...

Wow, vad snyggt Anette,det ser riktigt tjusigt ut!

Oj, vilket drama du hade i leran ute i trädgården:)

Kraam Jenny

BBQ VILLAGE said...

Vad kul att ni äntligen är på plats i nya huset och flyttar runt grejer. Måste vara riktigt skoj att få fixa i ordning allt - det gäller bara att bestämma sig hur man vill ha det - inte alltid lika lätt kanske ;)
Ja UGG:sen kommer ju från Australien men det är inte lika enkelt att beställa från nätet därborta, alla företag skeppar tyvärr inte till lilla Sverige (därför enklare att få de fraktade från Usa el UK).

Kram F

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...