Wednesday, 23 November 2011

Hjärtan!

I går var vi på IKEA, det stora nyöppnade i Melbourne. Megastort är det men verkligen jättefint. Sist vi var där hade de inget av det jag behövde, kom bara hem med toaborstar! Men igår fanns allt och lite till.
Som denna matta. Visst är den söt?

 Vi köpte två stycken, en till tjejernas lilla toalett och den andra till deras badrum. Det gör det lite varmare om fossingarna att stå på den än det kalla klinkersgolvet.
Gissa om lyckan var stor i morse när de vaknade och såg dessa skära hjärtan. Dock har de en säregen plastlukt som jag hoppas försvinner snarast.

Tjinegling!

12 comments:

Christina said...

Känner igen toaborsten och pallen! Mattorna var gulliga, dom har jag inte sett här ännu!/Lila-Christina

Loppan said...

Hejsan! Gissa om jag blev förvånad, jag sökte efter recept på pepparkaksdeg och hitta en sida (har glömt vilken:o)) och där hade du kommenterat , hehehe jag blev lite paff och glad så kul att se dig. Du verkar ha det otroligt bra. Vilket härligt hus ni har byggt och så fina flickor du har fått. Meeen så långt bort du bor, den kärleken:o) själv kom jag inte lika långt dock till Uppsala:o). å så kul att se dig..... hoppas vi kan hålla kontakten lite.
Många kramar

Loppan (från Farstaängsskolan)

B is building a house said...

Cuuuute! :)

Jenny said...

Hej Anette!
Man kan ju alltid hoppas att tomten kikar in på bloggar;)

Vilka söta mattor ni fick tag på!Kraam Jenny

BBQ VILLAGE said...

Förstår att tjejerna blev glada över de fina mattorna. IKEA är väldigt bra ibland men alltid så grymt mycket folk att trängas med!
Jag jobbar inte på brandstation (det hade varit nåt det;) utan på ett skeppsmäkleri (vi fraktar olja på tankbåtar) så egentligen går det lika bra med tjejer men det är nog lite mansdominerat yrke ändå, så jag jobbar med 5 killar.

Kram F

Lev Ditt Liv said...

Vilken tjej lycka med så fina mattor..IKEA har en del mys pys..

Tjing//Mia

A House With A View said...

Åååh vilken supersöt matta, passar ju perfekt till barnens badutrymmen!! Jag slås av hur superfräscht ni har det i badrummet, jättebra val av klinkers, stilrent, fräscht och sobert - det kommer ni nog aldrig att tröttna på!!!!

Stöööörsta kraaaaaaaaamen aka

A House With A View said...

ps. glömde din fråga, ja det är ett gammalt fönster som vi avlutat och satt en spegel i :)

kram aka

Pia said...

Åååh, så gulligt inrett för dina flickor!!!

De måtte känna sig som prinsessor!

Kraaamar!
-Pia-

Hildas hem - Sofia said...

Vad kul att du hittade kul saker denna gång. Mattan är supersöt! :)

Jag önskar dig en fin kväll!
Kram Sofia

Anette Ryan said...

Tack tjejer för de gulliga kommentarerna. Ja för visst är de just gulliga dessa mattor och stilla ligger de också så att man inte halkar och far när man kommer springande in där!

Behöver en mera "mogen stil" till mitt eget badrum :-)

Anette Ryan said...

Hej Loppan! Verkligen liten värld här på internet och i bloggvärlden. Tänk vad eller rättaresagt vem man kan hitta när man letar efter pepparkaksdeg :-) Hittade du något och blev det bra? Själv har jag ett gammalt och beprövat som jag använder mig av, farmors gammla.
Hör jättegärna av dig igen så vi kan hålla lite kontakt. Du vet ju vart jag finns så att säga :-)
Kram på dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...