Thursday 17 January 2013

Lördagslunch

Inte så långt ifrån där vi bor, bara 20 minuter med bil så ligger ett litet samhälle som heter Willow Grove. En liten sovstad med inte allt för många invånare men fina omgivningar. Tidigare förra året öppnades det dock en resturang där, The Grove on Willow, som vi hört mycket gott om. Det sades att det var lite av en oas så i lördags åkte vi dit för att prova på denna oas. 
Vi möttes av en mycket vacker dörr!



I väntan på att maten skulle komma passa tjejerna på att rita. Så bra att det gillar det tidsfördrivet för att vänta på mat kan annars bli rätt jobbigt för alla.

Som så ofta så blir det fish & chips. Deras smakade utmärkt även om jag ätit bättre så var själva fisken av yttersta kvalite, så god.



Lite efterrätt fick vi också ner efteråt. En pavlova och en citronpaj. Mycket gott det med.

Kaffe på maten!
Lite klättring på (efter) maten skadar aldrig!



Även bra parkeringsmöjligheter bjöds det på. 

Hit kommer vi tillbaka igen. Det ryktas att stället ska starta en gratis busservice så att man kan gå ut och äta och alla kan ta sig ett glas utan att behöva avstå för att kunna köra hem. Det är ett ställe helt i min stil då jag och min man alltid får dra lott om vi går ut själva om vem som ska köra hem. Hoppas att det blir aktuellt snart. Det är så underbart att kunna bo en bra bit bort från storstan men ändå ha bra ställen att gå och äta på. En riktig oas mitt ute i ingenstanns verkligen.

Tjingeling!


11 comments:

Maria - Wikers Liv said...

Åh, gratis busservice låter toppen! För visst är det super mysigt att kunna njuta av ett glas vin tillsammans! Vi tycker att vi har bosatt oss bra, mellan Uppsala och Stockholm, det går att ta kollektivtrafiken från dörr till dörr, i stort sett ;) Så fint stället ser ut!
Så mysigt det ser ut med bilderna på familjen! Hur länge brukar din mamma stanna? Verkar toppen att ses så där "ordentligt" om du förstår vad jag menar? ;)
Ha det riktigt gott!
Kram /Maria

Bokcaféet i byn said...

God morgon från Sverige!
Vilket trevligt ställe, underbar dörr! Älskar bra matställen på landet! Härliga omgivingar ni bor i! Ritpapper är bra, vi körde även med klistermärksbok för våran lilleman under resan. Dock kom maten alltid oväntat snabbt! Skönt!
Sköt om dig!
Kram Anna

tinajo said...

Roligt att hitta nya små pärlor, jag ska försöka hitta ett nytt ställe i dag då jag ska ut och luncha med en kompis. :-)

TIDSOPTIMISTEN said...

Vad mycket roliga utflykter ni gör och den där maten såg verkligen god ut OCH efterätterna - vill ha, jag är jättehungrig just nu. Ska straxt ge mig ut och handla lite lunch - det blir nog indiskt idag ;)

Kram Ullis

Åse said...

Vilken härlig utflykt och gott ser det ut på tallriken , buss service låter toppen.

A House With A View said...

Vilken häääääärlig utflykt!!! Fina bilder och sååå himla mycket gott, mums!!! Kul att vi fick vara med:))

kraaaaaaaam aka

Vision By Mila said...

oh so yummy food, while I'm in the office with a cup of bad cappuccino and some crackers..

Fröken Tindra said...

Härligt med så´na ställen! Jag fastnade mest för citronpajen av någon konstig(?) anledning!
Hoppas att de startar den där busslinjen. Det verkar som en bra affärsidé!
Ha en fin helg!
Kram!

Melody and M.E said...

Här är en till som fastnade för efterrätten!
Kanske kan bero på att jag inte ätit något socker på ett par veckor och så här till helgen är det lite extra svårt att avstå.
Önskar er alla en skön helg!
Melodys matte

Charlie sa ... said...

Vilket ställe!! Paradis för en foodie som mig. Så gott det ser ut.

Och flickorna är så söta så jag vill hoppa in och krama om dem!!

Kram och ha en fin söndag!

xx

svart vitt och rött said...

Bara namnet... The Groove on Willow låter ju mysigt!! Kul att se hur ni hade det! Busservice låter som en utmärkt idé! Ha en fortsatt go kväll... eller vad det nu är hos er down under :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...