Sunday, 6 January 2013

Halvgjort projek avslutat

Minns någon min välkomstvägg? Som med så många bra ideer man har så tar det tid. Först tog det tid att hitta skylten och att få upp det på väggen. Ja det var i oktober det som jag fick till det och så tänkte jag förståss att kommer det bara upp på väggen så fixar jag snart till bilderna till ramarna!!

Välkomna hem till oss!

Men så i mellandagarna tog jag tag i saken och bestämde mig för vilka bilder vi skulle ha. Ladda ner på USB-pinnen och så for jag iväg till affären och skrev ut dem, återvände hem och så blev det så här bra. Tog ju bara förmiddagen i anspråk. Tänk att det tog över två månader att komma till skott.

Ha en skön söndag. Vi far mot stranden för lite sol och bad.


9 comments:

Lotta said...

Jättefint och så personligt! Väl värt att vänta på ;)

Jag känner igen det där att vissa projekt drar ut på tiden fast man inte ens förstår varför. När man väl kommer igång är det både roligt och tar inte alltför mycket tid i anspråk.

Grattis till det fina inslaget i er hall!!

KRAM

Maria- Wikers Liv said...

Hihi, först måste jag ju berätta att jag precis fick mig ett gott skratt. JEftersom det inte blir några prickar över ö, när du skriver hos mig... så läste jag "snor-rulle" ;) Hihi... det var lite kul... Den ljuslyktan köpte jag för 30:- på Bauhaus. Och visst är det ett garnnystan, en "snör-rulle" ;)
Så fint det blev i er hall! Vilken jättekul idé att ni personligen hälsar välkommen på det där viset!
Och känner så väl igen mig med att vissa saker tar sån otrolig tid, och så är det gjort på någon timme, när man väl kommer till skott! ;)
Njuuuut på stranden idag! Här är det lite grå-disigt och någon minusgrad.
Kram fina du!
/Maria

Svart, vitt & rött said...

Så välkomnande!! Det blev jättefint!

Här kan man bara drömma om sol, bad och strand... Så himla gott det låter!

OddStyle.dk said...

Det ser da rigtig godt ud :-) dejlige billeder...
Uh ja sol og sommer det vil vi gerne ha´ :o)
Kram Tina

Fröken Tindra said...

Desto skönare när det är klart! Bra jobbat, det blev jättefint!
Kram!

A House With A View said...

Det blev ju superbra!!! Så fint personligt och vackert välkomnande i hallen:))) Ja ibland blir det verkligen en "surdeg" av det som ska göras, känner igen mig där:)))

Stöööörsta kraaaamen aka

TIDSOPTIMISTEN said...

Var sak har sin tid...ha ha men visst kan man bli lite irriterad över att man skjuter på saker som visar sig gå så snabbt och smidigt.....bara man tar tag i dem. Fast man har ju oftast inte bara en sak man ska ta tag i men fint blev det när det blev klart - väldigt välkomnande entré ;)

Kram Ullis

Christina said...

Det låter inte fel med en dag på stranden! Din välkomstvägg blev ju jättefin! Väl värd att väntas på!/Lila-Christina

Fiffiga Systrar said...

så bra det blir och visst är det så att dem allra flesta skaer man skjuter på visar sig gå galet fort när man väl tar tag i dem. kram emelie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...