Wednesday, 23 January 2013

Sol, bad & värme på Phillip Island

Jag lovade fler bilder från min lilla semester med sol och värme och ni önskade också ta del av dem förstod jag det som. Så många som längtar efter den ljusa årstiden nu. Så håll till godo, njut och dröm om sommaren.

Boogie Boards tjejernas favorit alla gånger. De har blivit så mycket bättre och säkrare än de var förra året. Nu klarar de sig i stort sett helt själva.

Min drömväska packad för stranden. Blev inte så många sidor läst i boken trots att jag ville och det fanns tid. I bland bara blir det så.
Längsmed Esplanaden ser det ut så här.
Fika i lekparken medans tjejerna leker en stund på förmiddagen. En hel dag på stranden blir lätt för mycket  så en förmiddagsaktivitet brukar bli bra. Den här dagen blev det den stora fina lekparken på Esplanaden i Cowes.Piren
Här kan man gå ut och titta på när äventyrslystna människor hoppar från piren ner i vattnet (högt är det) eller på de som fiskar. Finns även ett litet fik i början av piren där man kan sitta och njuta sitt kaffe.


Efter en förmiddag i lekparken så passar det bra med lunch från bageriet. Nu är ett "bra bageri" inte samma som i Sverige. Här innebär ett bra bageri att de har bra pajer (Aussie meat pies) och inte så himla mycket mer. Ibland finns undantagsställen där man även har en massa gott bröd och goda kakor. Här på Phillip Island, i Cowes så går man hit för att äta meat pie och inget annat. Min man som har hållit till på ön sedan barnsben är trogen detta ställe. Våra tjejer har nu även de anammat denna tradition och påminner glada sin pappa om att det är dags för meat pie till lunch. Själv går jag tvärsöver gatan till ett annat bageri där man säljer bröd!! Där köper jag mig en god fralla och gör en härlig macka till lunch.

Hopppas ni nu lyckats drömma er bort lite grand med hjälp utav mina bilder. Är så glad om jag kan stå till tjänst med detta. Tack för att du titta in!

Tjingeling!


4 comments:

Maria- Wikers Liv said...

O ja... tack för att du påminde mig om att det kommer en sommar i år! :)
Härliga bilder du bjuder på, som vanligt!
Kram /Maria

Anonymous said...

Vilka mysiga bilder härligt! Kram Sofia

Anonymous said...

Åh vad jag önskar att jag hade en kamera eller en mobil så att jag också kunde lägga in bilder på datorn. Dina bilder är så fina. När jag har gått ute den senaste veckan med min hund, Astro, har jag sett så många bilder som jag skulle velat tagit. Det är fantastiskt vackert här hemma med frostiga träd överallt. Jag är säker på att jag skulle sakna snön oerhört mycket om jag flyttade. Men att hälsa på är en annan sak. Skulle vara kul att komma ner till er någon gång. Testa lite aussi teckenspråk också kanske. Kram Lena

Bokcaféet i byn said...

Hallå igen!
Jag njuter av dina soliga bilder! Underbart, så mysigt ni verkar ha haft det! Själv tittar jag på foton från sköna maj ikväll och längtar!!!
Kram igen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...