Tuesday, 22 January 2013

Borta bra med nya väskan

 Kul att se att ni kikar in fast jag inte "varit hemma". Har precis återkommit från semester, sol & bad med andra ord. Vi åkte till vår favoritö, Phillip Island som ligger drygt en timmes bilresa från oss. Vi hyrde ett hus i ett par dagar för att njuta av bad & sol och att vara lediga.
 Inna avresan sprang jag på en strandväska. Har länge tänkt på att skaffa en, det är lättare med en sådan än en ryggsäck som alltid får en massa sand i sig och som man sedan bär med sig resten av året när man använder den. Så när denna väska reades ut till halva priset var saken klar. Den fick följa med mig hem. Ni ser ju så mycket man får ner i den.

 Snygg eller hur?
Nu behöver jag bara en liten väska att ha innuti där allt smått som typ nycklar kan förvaras så man inte tappar dem i sanden.

 Mycket surfing av olika slag blev det också för tjejerna. Själv njöt jag lugnet på stranden i mannens nyinköpta solstol med en god bok. Var han var? I vattnet med tjejerna förståss.!
Den här sista "vågen" är en konstgjord grej/installation som funnits i åratal på ön. Den finns nästan direkt när man kommit av bron utanför en surfaffär. Det har blivit några kort från denna under åren som gått. 

Så där ja nu har jag fått "blogga av" mig lite. Visar mer bilder senare. Måste ju bara tillägga att det just nu blir ganska mycket "utflyktsbilder" men det beror ju just på att det är semestersäsong och att vi har min mamma på besök. Så där hemskt mycket fix med hus och inredning blir det inte denna tid på året men snart så. Jag har några grejer på G snart.

Ha en fortsatt trevlig vecka. Nu ska jag ta mig lite tid och titta in till er andra.

Tjingeling!


6 comments:

Åse said...

Åh så härligt med sol och bad, snö och ruggit bjuds det här.
Svar på din fråga , badhytterna finns i lilla Ystad, kostar inte så mycket som de du skrev om , men en 150.000 får på punga ut med. Må så gott. Kram

tinajo said...

Kan inte ens säga hur mycket jag längtar efter sol & värme - har frusit rumpan av mig i flera dagar nu och kurar just nu under täcket. :-)

Bokcaféet i byn said...

Hej Anette!
Så härligt att ni varit på semester! Jag minns pingviner på Philip Island. Var nere där en em/kväll med mina vänner för att beskåda pingvinparaden!!
Ser ut som flickorna njuter!
Jag älskar alla utflyktsinlägg, just bring dem on!!!
Önskar er en fin onsdag!
Kram från Skåne

Jenny said...

Hej Anette!
Hoppas allt är bra med dig! Vad härligt med semester i solen! Visa fleeer bilder, jag drömmer mig gärna bort! Här är det -11 och vintermörkt..:)
Snygg väska, precis i min smak oxå!

Cool bild förresten på tjejerna under "vågen":)

Kraaam Jenny

Fröken Tindra said...

Vad härligt med sol och bad! Ni ser ut att ha haft det fint.
Gillar "fuskvågen".
Kram!

Kia said...

Härligt med lite semester med sol och bad! Här har jag precis varit ute och sprungit i 11 minus! Det gick bra och jag bättra på tiden också. : )
Klart det är den boken. 4 syskon som flyttar till mormor med sin mamma efter att pappan dött. De får bara vara i ett rum som har uppgång till vinden som de använder som lekplats. Jag gillade de böckerna mycket!

Ha det toppen!
Kram Kia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...