Monday, 1 October 2012

Att bli överraskad

I går blev jag överraskad vilket är så härligt. Ja att det var min födelsedag blev jag inte direkt överraskad av utan det var vad jag fick som gjorde det.. Det började fint, jag fick sovmorgon då mannen lyckades hålla tjejerna borta och lugna tills klockan var dags. Då bjöds det på sångstund på sängkanten och sedan fick jag äta frukost i lugn och ro med morgontidning. En snabbdusch och ur pyjamasen för nu kunde tjejerna inte hålla sig längre. Ja den där överraskningen höll dock inte hela vägen fram. Lilla Sofia var bara tvungen att berätta att det faktiskt var en kaffemaskin i det stora paketet. Ja så var det med den överraskningen. Fast lite charmigt ändå.
 Titta på ungen trots att hon avslöjat innehållet i paketet är hon jättelycklig och ser helt förvånad ut. Mer än jag tror jag!

 Visst är den fin min lilla röda kaffemaskin.

 De små kaffeshotsen kom i en smakprovskartong så att man har en chans att välja sin favorit innan man köper fler. Hittills så är den röda bäst!

 En elektrisk mjölkskummare medföljde paketet. Jag har en likadan, fast en handjagare i ljusblått från Ikea. Den är superbra men den nya är ännu bättre. Man kan välja skum, antingen för cappuchino eller latte.

Skål och grattis säger jag. Det var den bästa födelsedagspresenten på länge. Nu ska här drickas kvällsfika och ikväll ska jag prova den svarta sorten som lär vara något mildare och så blir det lattemjölk idag. Cappuchinoskummet var lite väl hårt men kommer att passa utmärkt till tjejerna när vi gör babychino.

Ha en fin dag!7 comments:

Maria- Wikers Liv said...

GRATTIS!!!!
Fin present! Ungar är bra härliga! :) ;)
Njut din kvällsfika!
Kram, kram!

tinajo said...

Vilken finfin present - och grattis till dig! :-)

Bokcaféet i byn said...

Stort grattis Anette!
Vilke härlig familj du har och toppen bra present!
Grattiskramar från Skåne!
/Anna

Pia said...

EN STOOOR GRATTISKRAM SKALL DU FÅ AV MIG!!!
Superfin den där kaffemaskinen! Jag vill också!!!! Hahaa, det där med ungarnas hemligheter; jag minns då Natalie en dag kom hem från dagis, så sade hon med så otroligt stolt röst: "mamma,jag skall inte berätta för dig, att jag har gjort en bordduk med nyckelpigor på till morsdagsgåva åt dig, för det är en hemlighet"!! Just så. Och jag var ju så in i vassen förvånad, över min morsdagsgåva sen...

Väldigt fint i hallen du gjort!!! Hoppas ni inte får hagelskurar mera
då, när allt det du planterar skall börja gro?!
Japp. Nu i säng. Höstdepression, eller vad, men är så förbannat trött och slö dagarna i ända...gäääsp!
Go´natt!!!

Och ännu en krameliskraaam!
-Pia-

TIDSOPTIMISTEN said...

GRATTIS på din dag och vilken toppenpresent du fick - förstår att du är glad :) ....och vad härliga de är de små som bara inte kan hålla sig utan MÅSTE kläcka ur sig vad det är i paketet....ha ha ha.
Angående vårt badrum så måste vi tyvärr kakla om det eftersom mosaiken släpper på golvet det gjorde det redan ett år efter att vi flyttat in i vårt nybyggda hus men plattsättaren vill inte ta på sig ansvaret så ärendet ligger hos advokater. Vi har inte duschat i det badrummet på fem år men vi har en dusch i vårt andra badrum också ;)Hade varit jobbigt med raggardusch i så många år!!!

kram Ullis

Lotta said...

Grattis i efterskott Anette!! Vi fyller nästan samtidigt ;)
Bilden på dig och Sofia är underbar. Bästa presenten! Gott kaffe varje dag - mums. Jag skulle gärna ha en kaffemaskin.

Njuter nu av en vecka i Stockholm. Imorgon firar vi födelsedagsmiddag på Ulriksdal :-)

Stor kram
Lotta

Hjem Kära Hjem/ Anna said...

Hahaha, innan sista bilden med text kom upp tänkte jag "skål o Grattis", o så hade du skrivit det själv...men inte desto mindre från mig ändå!!

Tror jag hade druckit ihjäl mig om jag haft en kaffemaskin i huset, o med skummare tom!
Det ser så läskande o gott ut c",)

Minen på Sofia är ju obetalbar, vilken lycka o glädje för din skull!

Hoppas dagen fortsatte i samma anda, Klem Anna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...