Saturday, 29 September 2012

Hallen

Tänk att idag för precis ett år sedan fick vi vår entrèdörr målad och på plats. Då såg det ut så här utanför dörren och innanför var det ännu cementgolv och mycket kvar att göra.
 I dag såg det ut så här i hallen innanför ytterdörren. Kläder och skor och inte så mycket mer. Men jag har haft en liten idè i huvudet ett tag men inte riktigt fått tid att ta mig an den. Men så idag, när temperaturen knappt nådde över +10 och det regnade så hårt stundtals att man fick skruva upp ljudet på TV för att överrösta, tyckte jag att ett inomhusprojekt passade bra.

 Några ramar, en för varje familjemedlem och så en välkomstskylt. Ramarna var inget problem att hitta men skylten. Oj vilket letande det blev. Var helt övertygad om att affären i min "lilla by" skulle ha den men de hade alla ord i olika färger och former utom just Welcome. Till sist så hittade jag den via nätet och beställde hem den. Nu är det bara fotona på oss i familjen som ska upp i ramarna.


 Lite tända ljus då det var så mörkt och ruggigt idag plus att det åska och blixtra så jag tänkte att det är bra att ha lite ledsyn om strömmen skulle gå, vilket inte hände.


Ja ni ser ju själva vilket ruggigt väder vi haft idag på de två sista bilderna. Det hagla så mycket att vi fick "snö" vilket händer ibland till mina tjejers stora förtjusning. 

Tur att man kan vara inne och pyssla en dag som denna. Trädgården får vänta lite till på att bli anlagd.

Ha en trevlig lördag!


4 comments:

Christina said...

Visst har det blivit fint i er hall! Här r3gnar det också som om himlen var öppen!/Lila-Christina

Bokcaféet i byn said...

Hej Anette!
En solig Skånehälsning! Burr så ruggigt det ser ut hos er men ni har ju en varm, skön sommar framför er!!
Vi kom hem från Mallorca igår kväll. Lite vemodigt att resa därifrån, jag trivs så bra. Men det går att åka tillbaka:-) Vaknade till en solig Skåne morgon och en lycklig son som leker med alla sina leksaker.
Så fin er hall blir! Trevlig idé med foton på er!
Jag ska kika på foton från vår resa nu samt fixa lite lunch till familjen.
Må så gott!
Kram Anna

Hjem Kära Hjem/ Anna said...

Hej!!

Vilken fin ide med bilderna runt Welcome...gillade hur du pacerat ramar o ord!
Regn o åter regn eller är det den tiden på året kanske? Helt ok med en dags regn ibland så man med sott samvete kan mysa till det inne med eller utan aktiviteter!
O på tal om aktiviteter så kan jag föreslå armband av pårlor som du lägger i det mönster o färger du vill, smälter o när de kommer ur ugnenn lägger på bakpapper runt en cola burl eller nåt annat som passar en liten handled!

Ha en fin vecka, Klem Anna

Hemma på Sjuan said...

Vilket mysigt välkomnande man får när man kommer in till er!
Snygg dörr oxå!
Ha en bra måndag, kram Suss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...