Monday, 10 September 2012

Beslutsångest är stenkul

Ja nu var jag väll vitsig så det förslår, eller? Ja följande bildserie skulle kunna få vilken geolog som helst att gå i gång och bli alldeles lyrisk...eller kanske inte faktiskt. För det är ju BARA grus och inget annat.

I lördags åkte vi till ett ställe som säljer allt för din trädgård, ja sådant som man behöver för att göra fint och få det att växa, inte så mycket växter alltså. Vi skulle leta och välja sten till vårt dräneringsprojekt. Här nedan följer ett antal av alla stensorter de hade. Scrolla ner och bli överväldigad...det blev jag!Snälla stanna kvar! Bara några till!!!


Inte nog med att det fanns en hel avdelning med dubbla sidor av stenar det fanns också en mängd olika sorters och färger på täckbarken som man kan lägga ovanpå sitt blomsterland, ja för att inte tala om alla sorters jord och gödsel.

Det slutade med att stenen vi valde fanns på den lokala affären bara 500 meter från där vi bor och inte på den stora affären, samma företag dock men som de säger man ska inte gå över ån efter vatten. Så i går söndag såg det ut så här. Vi fick stenen levererad till tomten i ett mycket bättre väder än dagen innan.

Hur det blev? Ja kom tillbaka imorgoe´n så får du se mer. Jag kan ialla fall säga att jag är nöjd med resultatet.

Ha en skön måndag mina vänner och tusen tack för era varma och fina kommentarer som ni lämnar. Jag blir så glad av att läsa det ni skriver och det gör att jag så gärna fortsätter att blogga om ditten och datten.

Nu ute i vårsolen!


6 comments:

Så Vitt Jag Vet said...

Förstår att det var ett svårt beslut då det fanns så många varianter.. Kanske klokast att välja det som finns närmast.. Skoj att få se hur du grejat.
Härlig uppgift som dottern din hade med apan...
Önskar dej en bra vecka !
Kraam
Sanne

tinajo said...

Ja jösses, det finns beslut att ta om allt! OM vi bygger hus framöver antar jag att jag kommer bli alldeles konfys..! :-D

Maria- Wikers Liv said...

Stenkul, var ordet! ;9 :)
Så mycket det finns att välja på!
Idag är markfirman äntligen här och har börjat plana till vår trädgård! :)
Ha en fin start på nya veckan!
Kram /Maria

Vardagslyx said...

Men det ÄR ju så snyggt med sten! Jag skulle vilja ha mycket mer i rabatter, krukor, ja överallt i trädgården!

Kram Pernilla

TIDSOPTIMISTEN said...

Ja sånt där kan jag få magsår av - att behöva fatta en massa konstiga beslut. Det var ju samma sak med huset när man byggde det varenda liten skruv och list skulle man besluta om jag tröttnade väldigt väldigt snabbt och min man fick sköta alla val utom färgval på väggarna, att han orkade. Tänk att det finns så många olika varianter av sten, skönt att ni kom till ett beslut i alla fall och det ska bli kul och se hur det blev ;)
......och jag lever än, min kompis var inte arg hon hade snarare anat att det skulle komma ett liknande inlägg om hennes inventarier så det blev inte en totalchock för henne.

Kram Ullis

A House With A View said...

Jisses vad många sorter att välja mellan!!! Men vilken tur att ni fann det ni sökte på nära håll - perfekt!!! Ska bli kul att följa dina fortsatta projekt utomhus:))))

Kraaaaaaaaaam aka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...