Sunday, 16 September 2012

Veckan som luften gick ur

Lite så här, som på bliden nedan, känns det som min vecka blev, bara jobbig. Inget blev liksom gjort. Allt jag tog mig för stupade halvvägs och efter flera försök till att göra klart olika projekt så tappa jag lusten. Det var inga märkvärdiga grejer bara lite småsaker som jag ville få gjorda och avklarade så jag kunde ta mig an nästa, men så blev det inte riktigt. 
 Köpte nya växter i början av veckan. Skulle plantera och då regnade det. Köpte nya fina och framförallt billiga ramar men det stupade på att själva upphängningsannordningen satt så djup då det var en tjock ram. Så nu måste jag fixa och trixa för att få upp dem på väggen och då hade jag inte grejer hemma och då gick luften ur. Ja ni hör ju hur futtigt det är men det blev liksom för många sådana, ska inte lista alla.

Så idag vaknade jag med en nytändning och vi hade igår kväll beslutat oss för att det var dags för att tvätta ugnen. Vem älskar inte detta jobb? Ja som alltid är det ju ganska slitigt att få den ren men jag ska definitivt inte klaga för allt jag gjorde var att ta dessa foton för det var mannen som städa ren ugnen. Snacka om nytändning!!
Men visst har det hänt trevliga saker under veckan som luften gick ur. Archie spendera sin sista natt med oss och följde med Emily till baletten. Han är nu tillbaka i skolan och spenderar säkert sin helg hos någon annan.
Sofia gjorde sitt första besök hos tandläkaren någonsin. Hon var ovanligt pigg och kaxig och visade inga tecken på oro innan, bara att det skulle bli kul. Men när det blev hennes tur så gick luften ur och hon blev med ens väldigt liten. Men en rar tandläkare fick till sist "killa" henne på tänderna med sina fingrar och hon kunde konstatera att allt såg bra ut. En lycklig tjej återvände hem med en balong och en påse med spännande innehåll. Kan säga att det lekts tandläkare här i flera dagar.

 Så med lite mer nytt mod att jag kanske kan få några saker gjorda denna söndag känns det lite bättre. Har laddat kamrean för att ta foton och jag hoppas vara tillbaka med några avslutade projekt snart, kanske redan i kväll, vem vet?

Nu bär det ut för här ska grävas.

Tack till er alla som kikar in. Jag blir så glad när ni lämnar små avtryck på att ni varit här.7 comments:

Hjem Kära Hjem/ Anna said...

Åhh, såna veckor eller dagar när allt bara blir pannkak är så jobbiga. O lusten, den tar vägen under skosulorna...men nu, med ren ugn o nytändning (!) är du på igen?!!

Ha en alldeles smashing vecka, Klem Anna

Anonymous said...

Åhhh det var den sötaste tandläkaren jag sett kan man boka tid? Eller är hon fullbokad ; ) kram Sofia

Fröken Tindra said...

Inget kul med så´na dagar. Men ny vecka, nya tag! Du skall säkert få ordning på saker och ting.
Vilken fin tandläkardotter du har! Och duktig var hon. Skall själv gå om ett par veckor. Känns så där... Inte för att jag är rädd men man har liksom ingen koll.
Kram!

Bokcaféet i byn said...

Hej Anette!
Vissa dagar och vissa veckor, ja den kan man stryka ur minnesbanken!! Du kommer igen med nya tag! Min son ska snart på sitt första tandläkarbesök. Var där som knappt 2-åring när han ramlat och slagit tänderna. Det var ingen kul upplevelse men förhoppningvis går det bättre denna gång. Ett år äldre och utan smärta i munnen och dessutom hinner jag peppa rejält innan denna gång!! Så kul att din dotter leker tandläkare hemma efteråt!!

Önskar dig en strålande kommande vecka! Hoppas sol och värme hittar till er!
Kram Anna

TIDSOPTIMISTEN said...

Ja visst är det jobbigt när man planerat saker och så stöter man bara på en massa motgångar - då tappar man lusten helt. Skönt att det gick bra hos Tandis i allafall, jag kanske skulle behöva lite "leka tandläkaren terapi" för att gå dit är bland det värsta jag vet!!!!

Kram Ullis

....och håller med om att barnkalas kan få en helt utpumpad skönt att du fick chansen att lämna fortet en stund..ha ha

Charlie sa ... said...

Jag känner så igen mig!! Jag har några surdegar som jag inte får gjort. Men när jag väl tar tag i dem, känns det så bra. Jag gjorde nyligen ett tandläkarbesök och det var så skönt att få det gjort. Det har hängt över mig. Så hälsa Sofia, att jag tycker hon var jätteduktig. Jag fick nästan också lust att leka tandläkare ;)

Varm kram!
Lotta

Framgångsbyrån STHLM. said...

Jag gillar bilderna :)
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...