Monday, 29 October 2012

Ettårsdagen!

 I dag är det precis ett år sedan vi flytta in i nya huset. Efter en hel dags flyttande och uppackande väntade så äntligen första natten i vårt nya, rena och glänsande hus. Stor förväntan inför det nya och allt vi skulle göra. Nu har ett år gott. Döm själva hur mycket det ändrats under ett år. Vissa saker och ställen är väldigt påtagliga medans andra syns knapt eller ser likadant ut idag.


Nu


Nu


Nu


Nu

Vissa saker får man sig själv en tankeställare kring när man ser på blid att "inget hänt". Jag blir motiverad att ta tag i det. Men själva tycker vi nog att framsidan är klar för tillfället, visst det saknas nummer på huset/brevlådan. Vi har bara inte hunnit med eller rättare sagt prioriterat det. Sedan ska förstukvisten få trägolv men det är ett större projekt som ska ske ihop med verandan på baksidan. Vi hoppas kunna genomföra det nu i sommar.

Visar lite mer före och efter bilder imorgon där jag tror det syns större skillnader.

Ha en skön start på veckan.
6 comments:

Framgångsbyrån STHLM. said...

Fint! Träden tar sig.. :)
Kram Inger

Maria- Wikers Liv said...

Så fint ert hus är! Är det "typiskt" Australienskt?
Visst är det kul och nyttigt med då och nu bilder! Man ser som du säger att saker hänt, fast man kanske inte tror det och så ser man vad som inte hänt, dessvärre ;)
Ser fram emot fler bilder!

Känner så igen mig när det gäller saker som ska göras. Vi har ju både "basturum" och stora badrummet kvar att göra. Och trödäck, utanför bastun och uterum och förråd.... och så mitt arbetsrum... Finns att göra , alltså! ;)

Ha en jättefin vecka!
Kram /Maria

A House With A View said...

Wow, vad himla fint!! Gillar att ni fått till former med gräsmattan och växterna - såååååååååå snyggt!!! Och jag är djupt imponerad över att ni hunnit få allt så färdigt!! Minns att det tog jättelång tid för oss att få ordning på trädgården då vi byggde huset vi bodde i förut.

Jättekul med före- och efterbilder:)))

Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

Lotta said...

Det har hänt massor! Ni har ju fixat med sådant som man inte ser med blotta ögat och planteringarna gör ju stor skillnad! Ni har också flyttat in och ordnat inomhus. Det är ett jätteprojekt! Rom byggdes inte på en dag ;)

Gillar också före och efter-bilder.

GRATTIS till ert första år i ert jättefina hus!!

Vi sitter som på nålar nu och undrar hur det blir med stormen Sandy som närmar sig New York och CT!

KRAM!

TIDSOPTIMISTEN said...

Grattis på ettårsdagen i huset och va skoj att se lite då och nu bilder, perfekt att ha och kika på själv när man inte tycket att nåt förändrats för det har det ju verkligen ;)

Kram Ullis

fianathome said...

Ett år sen - majgadd va tiden går fort!!
Det är så himla roligt (har vi hört det förr?!) att se före och efter. Ni har ju bott in er och fått så fint runt omkring huset. Du är så flitig med det "gröna".
Blir spännande att se fler bilder i morgon - är det insidan då ;)))
kramelikram
Fia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...