Friday, 9 December 2011

Nu blir det barhäng!

Ja fast till en början var det tveksamt om det ens skulle bli en stol att sitta på. De var verkligen inte de lättast "plattpaket" att sätta ihop. Men enträgen vinner så till slut så fick vi till det.
 Så där ja, stol nummer 1 färdig att sittas på. Man sitter otroligt skönt måste jag säga. Inte alla barstorlar kan skryta med det. Vi har gått igenom en massa olika typer av barstolar. Det började med en japansk träpall men den fanns inte i svart. Sedan bytte vi till typ rottingstolar med träben men sedan var vi på Freedoom och såg dessa och provsatt och då föll allt på plats. Hade nog tänkt oss kromfärgade ben men den gjordes inte längre med kromfärgade ben till svart stol. Så vi valde den ändå och vi är så nöjda.


Så där två stycken på plats. Antingen för de två barnen, som just trodde att vi köpt stolarna till dem så att de kunde sitta där och baka?!?! eller till de två vuxna i familjen. Men det finns självklart två till i garaget men kvällarna har endast några timmar till övers för oss efter att barnen gått till sängs och vi han inte med flera stolar. Det får bli till helgen kanske.

På tal om helg ber jag att få önska er alla en trevlig sådan!

Tjingeling!

5 comments:

Pia said...

De ser väldigt bekväma ut! Men att jag avskyr dagens möbler, nar man alltid skall sätta ihop dem själv!!! Förbaskade byggsatser!
Det ser sååå otroligt fint ut vid bardisken, att jag kan tänka riktigt bra, en stunds "hängade" vid den disken!

Önskar dig en sköön tredje Advent!

Kraamar!
-Pia-

Hjem Kära Hjem/ Anna said...

Hej!! Mitt första besök här o jag blir med dig vidare!!
Nu ska jag surfa lite till här, Ha en fin helg, Klem Anna

Inger Eriksson said...

Hej systern min!
Det är så roligt med barn som ser allt som något smart köpt för dem! :) Bakstolar, har väl alla?
Ha en fin helg ni med,
Kram I

Christina said...

Håller med, dom är sköna! Har nämligen likadana fast vita. Och här är det kallt om gumpen, så jag har fårskinnsdynor på vintern! Trevlig helg. /Lila-Christina

BBQ VILLAGE said...

Snygga stolar, vi har också barhäng här hemma - perfekt när man har gäster och själv står i köket och donar. Önskar dig lycka till med allt balettståhej i helgen, nu har jag fått jullov från mina ballerinaskor ;)

Kram F

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...