Saturday, 10 December 2011

Julgardiner

Så där ja! Efter några dagars arbete har de kommit på plats, mina nya julgardiner. Trodde nästan att julen skulle komma och gå innan jag skulle få till det. I dag mellan balettuppträdanden och hämtningar och lämningar blev det någon ledig timme här och där så då lyckades jag sy klart dem. Mest raka sömmar så det var en enkel match. Här i hörnan har min lilla kökshäxa fått sin permanenta plats. Hon har hängt med i några år nu och ska bringa tur och lycka i ett hem, speciellt i köket och ha en "skyddande hand" över matlagningen. Hon sköter sitt jobb fint, för det mesta iallafall.
Några av mina tomtar som fått ta plats på fönsterbrädan. Nej de är inte köpta på samma ställe eller samma år. Den ena (minns ej vilken) fick jag som tack för att jag hjälpte min syster flytta för några år sedan och den andra sprang jag på i en affär här i Australien och tyckte att den andra behövde sällskap. Så exakt likadana men köpta i två olika världsdelar. Kan det vara "made in China" kanske?

Trevlig helg och ha en fin tredje advent.

3 comments:

Framgångsbyran said...

Vad fin kappan blev! Vad roligt att tomten fått en kompis :) Tror den vänstra är "Svennetomten" från Kina...
Kram på rej!

Pia said...

Så fint hela rummet blev med löpare och gardin!

Önskar dig en fridful tredje Advent!
Kramar!
-Pia-

A House With A View said...

Jättefint tyg!!! Och så snyggt med lampan!!!! såg de supersnygga barstolarna i förra inlägget också, så himla snyggt ni får det!!! Måste vara jättekul att få ett så fräscht hem!!!

Stöööörsta kraaaaaaaaaamen aka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...