Tuesday, 20 December 2011

Återvinningsbara flyttlådor

Vårt arbetsrum/blivande gästrum har ännu inte alls kommit i ordning. Många kartonger står fortfarande ouppackade där. Så häromdagen beslöt jag mig för att ta tag i en liten del av röran. Så tillsammans med Leilas söta jul på TV 4 via datorn så passa jag på att ordna med alla barnens pysselgrejer.
 Vi har ett par sådana här trådkorgsställningar över från där vi bodde tidigare. Då använde vi dem till att förvara tjejernas extra kläder och lakan bland annat. Nu står de liksom oanvända och då kom jag på att jag ännu inte hade något bra ställe att förvara kritor, papper, färg och annat pysselmaterial. Men då ställningen endast innehåller två plastlådor och resten är trådkorgar och således har hål i botten var detta ingen toppenlösning förrän jag kom på att jag kunde täcka botten med något. Frågan var med vad?

 Så där ja! Vi har ju en hel drös med överblivna flyttkartonger och tänka sig de passade perfekt. Det blev botten och kant i ett. De behövdes bara trimmas lite runt om.
  Namnet på kartongerna är ju mycket passande då detta verkligen var en budgetlösning. Det gäller att ta vad man haver och försöka göra det bästa av det hela.

Så där ja nu har jag iallafall någelunda ordnig på tjejernas pysselgrejer så att vi kan ha lite kul nu när skolan slutar imorgon för då finns det ju lite mer tid till att pyssla.

Tjingeling!

4 comments:

BBQ VILLAGE said...

Vilken smart idé! Oftast står ju såna där trådkorgar i garderober och liknade (iaf hemma hos oss) så det spelar ju ingen roll hur det ser ut, huvudsaken inget trillar igenom.
Beklagar anledningen till Sverige besöket men förstår att det också fanns lite glädje över att få komma hit och träffa vänner och bekanta. ;)

Kram F

Jenny said...

Hej Anette!
Smart lösning:)

Vad bra att du kan spana in Leilas härliga program via datorn!


Önskar dig en riktigt GOD JUL!

Kraam Jenny

tinajo said...

Det var ju en smart lösning! Hoppas du har en bra dag! :-)

Pia said...

Wow, ordning och reda!!! Fint!
Önskar dig en häärlig och mysig jul till er alla!!!!
Och tack för hälsningarna!!


JUlkramar!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...