Thursday, 27 December 2012

Här ska det byggas nytt!

 I morse kom en leverans med bräder och cement samt en hantverkare hem till oss. Han ska hjälpa oss lite med att bygga lite saker.Han började på framsidan av huset.

 Gjöt ner några pålar i marken. Måste ge stort beröm åt hans assisten lyckades gräva nästan ett meter djupt hål rakt ner i marken. Själv har jag försökt att gräva i marken när vi ska göra nya rabatter men det är så svårt och jobbigt för marken är så hårt, bara lera. Men hans assistent, en tjej som var ganska liten, späd och ung gjorde ett toppenjobb. Kanske får jag anlita henne så fort jag behöver ett hål grävt?

 Under tiden på andra sidan huset kom detta staket upp. Ingen dörr eller grind utan bara ett stoppstaket för att ingen ska kunna gå rakt in bara. Dessutom så ser man inte längre vår varmvattenväxlare från framsidan.

 Så här ser det ut från framsidan av huset. Det man ser intill husväggen är gasmätaren så att de kan komma åt att läsa av den åt oss.Sedan jobbades det även på vår förstukvist med underarbete för däcket som ska byggas där. Så om några dagar kan jag visa er mera av vad som händ och hur det blir. Kanske blir det till att fira in det nya året på vår nya förstukvist? Vi får väll se.

Tjingeling!


6 comments:

tinajo said...

Alltid kul med små förändringar! :-)

A House With A View said...

Suuuuuperspännande!!!! Det är projektet vill jag följa:) Gissar att det kommer bli kanonfint!!!!

Stöööörsta kraaaaaaamen aka

Hemma på Sjuan said...

Spännande med nytt projekt!
Känns länge sedan vi såg gräs och nyodlade tomater...
Ha det gott, kram Suss

fianathome said...

Åh va jag vart sugen på att dona och greja i trädgården. I år har vi inte gjort många knop där. Kom saker emellan (svärfar lämnade) och det medförde att hus och hem blev eftersatta.
Men nu är det svart och blött. Åh va jag längtar till ljuset och lite värme. NJUT!!
Ha det så gott och alltid roligt att få följa dina /era projekt <3
kramelikram
Fia

Lotta said...

Nu tar det verkligen form hos er ute! Vad fint. Och vädret är ju perfekt för utefix.

Härligt!

xx

Fröken Tindra said...

Oj, vad ni grejar! Kul!
Önskar er en god fortsättning! Hoppas att ni haft sköna juldagar mee besök av mamsen och allt.
Vi har varit bortresta i sol och värme. Mmm...
Rudolf med röda mulen är en kokostopp med chokladhorn och en röd never stop som mule. Lite sent svar kanske men nu vet du till nästa jul... =0)
Kram!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...