Monday, 24 December 2012

God Jul & lite julbelysning!

 Tittar in så här på julaftons morgon för att önska er alla en riktigt god jul. 
Här om kvällen tog jag med mig min mamma på en tur i bilen efter mörkrets inbrott för att titta på julljusdekorerade hus. Tog kameran för att se om det kunde förevigas. Här kommer några hus som vi besökte. Fullt med folk ute som ville ta del av allt "vacker" och roligt som en del människor delar med sig av så här i jultider. Tur att man slipper dela elräkningen med dem bara!!


 Här har ägarna gjort sig stort besvär. Större delen av huset är upptaget av allt juligt man kan tänka sig. Det är som värsta NK-skyltfönstret. Alla deras sovrum är upptagna och dekorerade. Pratade med kvinnan som bor här och hon berättade att de påbörjar dekorationsarbetet redan i oktober. Men det kommer fort ner då som man kan förstå hon längtar tillbaka till att kunna vara "hemma" i sitt hus utan att springa ihop med tomtar överallt.

 Detta är husägarnas "glasveranda".

 Här är familjen tre sovrum!
I ett av sovrummen bor Herr & Fru Jultomte med alla tillbehör!
De önskar oss alla en God Jul har de skrivit på taket!

Så med dessa bilder önskar jag ännu en gång 

God Jul från Australien!


8 comments:

A House With A View said...

Wow!!! Vad himla häftigt!!! My god, skulle aldrig stå ut själv att ha det så, skulle bli tokig på alla prylar, men så häftigt att se hos andra:))) Julstämning på hööööög nivå:)Och tusen tack för att du visar:))

Önskar dig en riktigt God Jul!

Stooooooooooor kraaaaaaaaaam aka

Svart, vitt & rött said...

Så coolt! Lite mycket kanske :-) Men häftigt! Säkert en häftig elräkning också :-) Ha en riktigt God Jul!

Bokcaféet i byn said...

God Jul Anette med familj önskar vi i Skåne! Vilka foton, rena Amerikafebern!! Fast the Aussieway!!

Hoppas du får en jätte mysig varm och solig jul med familjen! Här har magsjuka härjat men idag är alla på benen. Skönt!
Hos oss föll det massor av snö igår kväll som sedan regnade bort imorse. Skånsk jul!!!
Stor julkram från Anna

Pia said...

Nej hoh det där med julljus där och i amerika! Här får vi varje dag läsa i dagstidningens insändarsida, hur grannens julljus STÖR!!! Och då är det fråga om BLÅa eljusslingor, eller eller färgranna - men bara enstaka slingor!!!!! De där ljusen du visar, är verkligen INGET för oss finländare! Själv är jag också myyycket sparsam med dem. Ute har jag nu bara islyktor ("bakade" av is i kakformar) med levande ljus i. Less i more - MUCH MORE!!!
Jassåå, så ni har julafton redan undastökad?! Här sitter jag (kl 13) och väntar på att få sätta mig vid färdigt bord (som min man står för). Mina föräldrar kommer också hit, och mina båda döttrar (den ena med man o stoor mage)! Sitter o ser på skärgårdbarnen på TV...

Nu får jag önska dig en o de dina EN RIKTIGT GOD JULHELG! Såg/ser ni julfreddeklarationen häriofrån Åbo? Den skickas väl värleden runt?

KRAAAAM!
-Pia-

Anna said...

All in, kan man säga ;-)
Önskar er en god fortsättning från ett riktigt snöigt Sweden!

Elin said...

Tittar in för att önska er en god fortsättning på julhelgen! Ni verkar fira på mysigaste vis med både sill och rödbetssallad, det låter bra! :)

Det är verkligen fascinerande att se dessa juldekorationer, det är både häftigt och för mycket på nåt sätt! Det finns ett hur i vår by som är ganska extremt dekorerat med svenska mått mätt, men det kommer ju inte in närheten av det hus du visar.

Ha det gott i värmen, njut lite åt mig med!
Kram Elin

fianathome said...

Jösses! Alla blir saliga på sitt som det heter ;)))
God fortsättning på julen
KRAM
Fia

TIDSOPTIMISTEN said...

Man tror knappt att såna där ljusdekorationer finns på riktigt (bara på film) så häftigt men en tuff elräkning som sagt ;) God fortsättning!!!

Kram Ullis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...