Monday, 30 April 2012

6 månader senare del II

Här kommer ytterligare några bilder från huset hur det såg ut Före, Mittemellan & Efter/Nu. Fick inte plats med alla i mitt förra inlägg som ni hittar här.

Lilla hallenSofias rum
Emilys rumAtt hinna få en bild på Sofias rum mellan alla "orkaner" går fram där inne var stört omöjligt så ni får hennes rum à la natural!! Det är så det ser ut där inne dygnet runt nästan. Men när allt är på sin plats ser det härligt ut med den gröna väggen. Planen är att måla hennes byrå vit och snart ska hon också få en stor säng i vitt, samma som sin syster.

Tjingeling!9 comments:

Maria- Wikers Liv said...

Barn är barn! Har nästan alltid rörigt i sina rum ;) Lika här, fast de är stora, alla 4 ;)
Fina rum i alla fall! Härligt stor säng!
Kram / Maria

Fröken Tindra said...

Vad härligt det måste vara med ett nybyggt hus! Vårt är från börjab av 50-talet. Kul att få se lite mer av ert hem. Vilka fina gardiner och kuddar du sytt! Sött fjärlistyg du hittat.
Hoppas att du haft en skön helg!
Hälsa Pinnen!
Kram!

Bokcaféet i byn said...

Hej Anette!
Så fina flickrum era tjejer fått! Härliga färger och älskar uggletavlorna! Det gör stor skillnad när man börjar komma iordning efter flytt. Kul med en del svenska inslag i ert hem också!
Kram Anna

Framgångsbyran said...

Skönt att komma i mål! Fina rum till tjejerna.
Ha det gott, kram i

Framgångsbyran said...

Och nu såg jag den kära Barbatavlan :) Perfekt ställe!

A House With A View said...

Åh vad himla fint ni fått det i huset!!!! Ni måste vara så nöjda, hela familjen!!!!! Kul att du visar före och efterfoton, det tycker jag är spännande!!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Jenny said...

Hej Anette!
Kul med före- och efterbilder! Mysiga rum de har dina tjejer:)

Ha en trevlig Valborg!

Kraam Jenny

Lotta said...

Jag förstår precis vad du menar med lördagar - mina var ganska "intense" när barnen var små också. Det blir lugnare ;)

Å vad fina rum ni har! Flickornas rum är härliga. Saknar nästan leksakerna när jag ser bilderna. Vill handla barbie och sånt...nu är det iPad, iPod och kläder ;)

Kram!!

Fröken Tindra said...

Ja, nog minns jag Don Johnson! ;0) Vi har köpt ett gäng Miami Vice-avsnitt på DVD och kikat på. Såg nog inte så himla många när det begav sig eller så har jag stort glapp i minnet... Jag kan inte exakt säga vad det är som drar i Miami Beach. Men det är underbara stränder och härligt turkost hav. Billig shopping och lite roliga saker att kika på. Tror att det är kombinationen lite exotisk känsla på stränderna och närheten till staden på något sätt. Höga hus och palmer om vartannat. Jag bara älskar det!
Har du firat Valborg? Ha en skön första maj!
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...