Sunday, 22 April 2012

Nu är den hängd

Nu är den stora och rätt tunga klockan på plats. Den känns stor och den är stor men vi gillar den. Jag hade tagit ett foto med mobilen som jag visade mannen i onsdagskväll och han tyckte den såg snygg ut. När han sedan såg den för första gången kvällen efter när han kom hem och fann den liggandes på vår säng, var hans respons...Holly shit! That's biiiig! But I like it! Vilken tur tänkte jag.


Mäta och skruva och så hålla för fotografering för att hänga klockan själv gick inte där behövdes två par händer för att måtta rätt. Sedan gjorde vi lite "dunk & släng i dörren test" vilket innebar att en stod beredd för att ta emot klockan om den skulle rasa och den andre slog i väggen och drog igen dörrarna. Klockan satt kvar så vi har valt rätt spik.

"Mamma kan du inte visa min klocka också för den är ju så jättefin den med?" Emily kom ut med sin väckarklocka och tyckte att jag skulle ta ett foto på den och att den också skulle visas upp här på bloggen. Så här är hennes Kittyklocka i rosa.

Jag som plockade bort grejerna på köksbänken men jag missade visst tvättstugan. Tänk vad man ser saker i efterhand på bilder. Fast det är ju just det som är spännande med fotografier.
Sista bilden talar egentligen bara om att nu är det en hel vägg där som behöver lite omsorg. Till vänster om klockan och bakom barstolarna så står soffan och TV-hörnan och på den väggen är det tomt. Men det finns stora planer för väggen och jag har en idè vad som ska vara där men har ännu inte hunnit med. Kan säga att idèn innehåller ramar av olika slag och färg. Kanske dags att ta tag i snart. Fast först ska jag sy nya köksgardiner, hittade tyg igår när jag tog en sväng till Spotlight. Mer om det en annan dag.

Sedan vill jag säga välkommen till mina nya följare, kul att ni hittat hit.

Fortsatt trevlig söndag till er på norra halvklotet här på södra sidan har vi redan avverkat vår söndag och vi avslutar den med dunder & brak (bokstavligt talat!).

Tjingeling!

11 comments:

Maria- Wikers Liv said...

Snyggt!!!!
Dotterns klocka är såklart lika snygg! Ser fram emot fler bilder från ert fina hem!
Ha en fin söndag!
Kram / Maria

Anonymous said...

Superfin klocka : ) Jag gillar såklart även Hello Kitty klockan vill ha ; ) kram Sofia

Lotta said...

Det blev ju hur bra som helst! Gulligt att få se Kitty Klockan också, hälsa och säg att jag tyckte det var verkligen fin!

Vår köksklocka spelar på sista refrängen. Den är inte alls kul...men det tickar så ännu så länge har jag inte hjärta att ta ner den.

Ha en bra början på vecka!!

Kram

Ps. Jag tror vi är väster om er...;)

ETT RÖTT MONOGRAM said...

Du hade en perfekt vägg för klockan, så fint det blev. Och Emilys rosa klocka är så fin också.
Ha en bra vecka
Kramar och må gott
AnnaMaria

A House With A View said...

Sååååå himla snyggt!!! Och dotterns klocka är ju superfin, hälsa henne det:))) Ska bli spännande att se vad du tänker hitta på med tavlorna på väggen:) Och ser även fram emot att se dina gardiner:)))))

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

LissAnna said...

Nämen, en sån vill jag ha i allrummet. Snygg som bara den.:-) Kram

Pia said...

Så SK*Tsnygg klocka!!!! Och stort skall det ju vara, heh!!

Nu hinner jag inte "snarvla", har så massor att göra... ;)
JAAA, jag skall åka med dottern till Stockholm (kvällsbåten) och så firar vi hela tisdagen i ditt gamla hemland! Skall jag hälsa?

Kraam på dig vännen!

-Pia-

tinajo said...

Tycker det ser jättesnyggt ut, riktigt maffig är den! :-)

Anonymous said...

Supersnyggt med klockan och den "sizen" var verkligen helt perfekt en mindre klocka hade bara sett fjuttigt ut. Hello Kitty klockan var också superfin kan du hälsa dottern ;)

Kram F (ex bbqvillage)

Elin said...

Jättesnygg klocka, jag gillar att den är så stor och rejäl. Vår köksklocka skulle verkligen behöva bytas ut, den är pytteliten och inte särskilt snygg... Men den funkar, och vi har inte så mycket väggutrymme i vårt lilla kök heller.

Jag ska visa dottern den vandrande pinnen när hon kommer hem från skolan, hon kommer nog att bli imponerad över att ni har dom vilda.

Hoppas att ni har det bra där på andra sidan.
Kram!

Framgångsbyran said...

Åh vilken snygg klocka!! Den svarta är fantastisk.
Den rosa är den raraste jag någonsin sett!
Kram i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...