Sunday, 29 April 2012

6 månader senare del 1

Nu har vi bott hela 6 månader i vårt nya hus och det känns inte så nytt längre. Den där speciella lukten av målarfärg, spackel och trä har lagt sig och det luktar bara hemma. Det känns också som hemma och för varje vecka som går så blir det mera hemma och fler saker kommer iordning. Här kommer några bilder Före & Flyttdagen & Efter/Nu.

Entren & hallen
TV-rummet
Kontor & pysselrum


Kök, matrum & TV-rum

En hel del har som sagt händ på detta halvår och ännu är det en hel del att ta tag i. Nästa stora projekt inne blir att försöka få till lite mer på väggarna, speciellt i det stora öppna kök/allrummet. Bredvid matplatsen är det rejält tomt ovanför buffèskåpet.
Utomhus håller vi på och försöker få till en trädgård på baksidan. I dag har vi testat jordens pH-värde på flertalet ställen då vi vet flera grannar som har väldigt olika förhållanden och en del har haft rejäl plantdöd för det inte kollat och haft alldeles för sur jord. Våran verkar dock ligga i ett neutralt läge.

Hoppas ni alla får en härlig Valborg och njuter eldarna och allt som tillhör.

Tjingeling!
2 comments:

Hemma på Sjuan said...

Oj så mycket som har hänt hos er på ett halvår! Gillar verkligen ert kök, så snyggt, och det öppna allrummet så mycket ljusinsläpp!

Kram Suss

Framgångsbyran said...

Gillar ljuset! Köket är riktigt härligt. Kul att se det växa fram.
Kram i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...