Thursday, 19 April 2012

Jag köpte den!

Nu på förmiddagen var jag in till "byn"  och hämtade min undanlagda klocka. Jag som kanske trott den var i trä fick fel, den är i metall. Inte helt svart utan lite avskaft brunt skymtar fram under det svarta, snyggt och lite levande. Den har lite patina så att säga. 


Sedan gillar jag att den inte har romerska siffror för det är mycket lättare att lära barn klockan med vanliga siffror och med denna torde det inte vara så svårt. Siffrorna är stora så det förslår.

Nu ska den bara upp på väggen på ett säkert sätt men det får bli helgarbete.

Jag såg också en fågelbur inne i "byn". Jag är så sugen på en men vet inte riktigt vad jag ska "göra med den". Ja jag vill alltså inte ha en fågel med fågelbur utan bara en snygg lite gammeldags till dekoration. Men vad kan man dekorera den med? Kan redan höra mannen säga: Vad ska vi med en fågelbur till????

Trevlig torsdag på er alla!

8 comments:

ETT RÖTT MONOGRAM said...

Vilken häftig klocka, det var extra fint att den var i metall. Och det är finare med siffror, blir mer lätt och se snabbt då vad klockan är. Här dansar ingen balett, jag har det bara för jag tycker det är fint. Har sminkat på en teater länge så jag har en del kläder från kostymförrådet.
Varm kram
AnnaMaria

B is building a house said...

Love the clock! Look forward to seeing it on the wall :)

B

Maria- Wikers Liv said...

Verkligen jättesnygg!
Min man skulle sagt exakt samma sak om fågelburen! ;)
Men kan du inte göra ett stilleben i den?
Ha en fin dag!
Kram / Maria

Pia said...

En så häärligt fin och vacker klocka!!! Superduperfin!

Fågelburar kan man aldrig ha för många av, iaf om man inte har en endaste!!! Jag har många, men skulle sååå vilja ha ännu en, som har djupt botten, så att om man sätter dit in t.ex en "slantar på tråd" (?) växt, så syns inte krukan. Men, den är lite dyr...

Lyvks till med din!

Kraam!
-Pia-

Jenny said...

Så snygg!!!
( Ja, du, jag drack faktiskt kaffet innan ägget, hihi, tycker kanske inte heller att det är en sån bra kombo, men lite tomt i kylen hemma just nu och försöker undvika kolhydrater för tillfället...;))
En bur kan man ha till mycket, hängande i ett fönster med blommor, i köket med kryddor, på bordet med lite olika piff ;)
Vill du bara ha det så hittar du nog ett användningsområde ;)
Kram Jenny

Lotta said...

Supersnygg klocka Anette! Skulle behöva en ny i köket...

Tänk, ni har höst hos er. Jag förstår om det känns "avigt". Kan tänka mig att det är svårt att vänja om.
Ja, som du ser är våren i full blomsterprakt nu. Rosa, vitt, lila, grönt i olika nyanser. Det är fint, något som alla längtat efter.

Blev glad för att du tittade in och sa hej!

Kram!!

Miss Vintage said...

Agghhh ... I adore clocks and yours is lovely.

Looking forward to seeing how you get it on the wall!Mrs B - Just realised we said the same thing .... ha ha ha - great minds think alike!

tinajo said...

Fågelburar kan vara så fint, jag har en själv. I min satte jag en liten krukväxt, men det beror ju på hur stor öppningen är.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...