Saturday, 28 April 2012

Fortfarande här

 Herr Pinne är fortfarande kvar hos oss. När jag gick ut för att titta efter honom under taket kunde jag inte hitta honom. Tog vattenkannan för att vattna blommorna och då såg jag honom, han hade flyttat ner till en av korgarna som står på altangolvet.
Där satt han stilla och stel som "en pinne". Min yngsta kom ut och tittade och sa att Rosy bor där nu. Är det en flicka tror du, frågade jag. Of course, svarade hon genast med en säkerhet som bara en snart 4 årign kan ha. Men om jag minns rätt kan dessa varelser vara både och så kanske det är Herr Rosy Pinne!

Vem vet!

Ha en härlig start på helgen!
3 comments:

Pia said...

Hälsningar från Stockholm! De riktigt bad mig hälsa dig och undrade när du åker dit på besök?!! ;) Vi tänker ta om vår resa, min dotter o jag. För att: när vi kom ombord märkte jag att jag glömt pengar o baknkkort hemma! Och när jag sedan lever på dotterns pengar, tappar jag bort mina uppköp! Hon var så rasande arg på mig, att jag tänkte kissa ner mig av skartt, FÖR JAG SKÄMDES SÅÅ DÅ HON SKREK OCH SVOR!!! "Du är som ett bar - nej - VÄRRE än ett barn! Jag reser aldrig, ALDRIG, med dig mera någonstans"!!!! Sen satte hon mig att gå till ALLA butiker vi varit till och leta efter..och tack och lov hittade vi kassen i Gallerians INFO! I Gdansk "tappade" jag passet i flygterminalen och blev förbjuden att åka hem (vilket rabalder det blev)! Vi var tre st som gick igenom min pyttelilla handväska utan att hitta passet. Sedan, helt plötsligt är den i min hand!!!! Är jag slarvig på nåt sätt?? Som dottern sa: har du fel i huvudet, eller???
Men åååh så du gjort det fint hemma hos er!!! Ta och fira 6mån!

Kraaam o glad vahlborg!

-Pia-

The Rosegarden in Malevik said...

Hej Anette :)
hoppas allt e väl.....
å missa nu inte......

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Kia said...

Häftiga djur de där men också rätt skumma. Vi var pinnvakt förra sommaren år en kompis. : )

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...