Tuesday, 1 May 2012

Jag föll för grupptrycket...

För någon vecka sedan slängde jag ur mig en liten fråga, skulle jag köpa mig en fågelbur eller? Vad jag vill minnas så var det ingen som sa att jag inte skulle köpa en utan snarare att jag borde inhandla en sådan och sedan skulle jag komma på vad jag kunde göra med den. 

 En vän sa att man inte kan ha för många fågelburar och har man då ingen är det minst en för lite! Jag gillar hennes resonemang. 

Så nu står den där på buffèbordet/bänken och ser lite ensam ut. Ställde in några värmeljus till att börja med för att känna mig för men jag tror att jag vill ha lite höjd där inne. Sedan väntar jag på mina gamla lådor jag inte gått igenom sedan jag flytta hit, till Australien alltså, att de ska komma till oss och inte stå i min svågers garage. Inbillar mig att det finns skatter gömda i dessa lådor och att jag därmed kan få lite ordnig på utstyrningen av buffébordet. Men så länge står det där och väntar. Kanske har dörren gått av innan jag hinner med att få ordning? Min yngsta kan nämligen inte låta bli att öppna och stänga dörren och titta in, hela dagarna!

Hoppas ni får njuta en ledig och härlig första maj. Här firade vi varken Valborg eller 1:a maj då det ena är välkomst av våren och vi har höst och 1:a maj inte högtidlighålls här alls. (så vitt jag vet)

Tjingeling!


9 comments:

Jenny said...

Halloj!
Så fin den är! Ett superbra köp! Nu är det bara att släppa loss fantasin ;)
Ha det så bra, måste ändå kännas lite märkligt att vi firar Valborg och du inte... Men tänk så fantastiskt det är med internet!!
Kram Jenny

Maria- Wikers Liv said...

Känns lite "konstigt" att tänka sig att ni har höst! ;)
Här är det ju vår för fullt! :)
Kul att du köpte fågelburen! Väntar med spänning på hur du kommer gå vidare med den!
Kram

A House With A View said...

Jättefina bilder! Och så vacker fågelbur, där gjorde du ett fynd! Gissar att den gör sig jättefint där på skänken! En lite högre växt kanske skulle göra sig fint i den om du vill ha lite höjd.

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Jenny said...

Hej Anette,
Tänk att ni har höst så här på första maj:)

Jättefin fågelbur,ett bra köp!

Kraam Jenny

Jenny said...

Hej Anette,
Tänk att ni har höst så här på första maj:)

Jättefin fågelbur,ett bra köp!

Kraam Jenny

fianathome said...

Ja den blev ju jättefin!!
Jag brukar tänka som så att om man velar så vill man ju egentligen och när man kommer hem så ångrar man att man inte slog till.
Höst...hmmm!Firar man in det på något vis då eller?

Ha det så gott därunder :)
kram
Fia

Pia said...

Höst, ja, jag glömde det, att ni har höst! Det låter bara såå tokigt (och detta, att jag undrar hur ni kan höst när månaden heter MAJ, låter som om jag var HELT obildad...)!

Ja, burar kan man inte ha för mycket av, trots att enligt Feng Shui fängslar den själen och man bör inte ha en endaste en bur i huset. Den är ganska intressant den teorin, har läst lite, men inte förverkligat något.

Hahhaa, jo! Min man säger hela tiden, att mopeden har skenat iväg från mina händer, när det gäller inredning! Du skulle höra honom hur han orkar prata om sina balonger (angry birds sådana) och hur han plaserat dem på soffan...!!!!!!!!!!

Nähe. Nu måste jag sätta fart och åka på jobb.

Jag får önska dig en skön höst(?)dag där beneath...

Kraam, vännen!
-Pia-

Kia said...

Fin, men själv har jag missat det där med fågelburar. Kanske kan ha den ute med en blomma i? : )

1 maj har väl vi får att få demostrera? Förr i alla fall, annars vet jag inte varför det är en röd dag?

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Black Iris said...

Jag har inte heller någon fågelbur men om det hade funnits minsta plats över här hos oss hade jag nog velat ha en..
Din bur är verkligen jättefin..

Maidi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...