Thursday, 31 May 2012

En hallampa kanske?

Titta vad jag hittat. En lampa som kanske kan passa i vår hall. Just nu så lever vi utan lampa då vi aldrig fick tag på någon i tid innan bygget blev klart. Vi hittade lampor till köket men det var allt.Beacon LightingSå i hallen fick det bli en sådan här lösning!! Snyggt som attan eller vad säger ni? Men nöden har ingen lag och vi var ju tvugna att se i hallen så denna fick ta plats tills vi kunde hitta något vi gillade.
Ni som följt min blogg ett tag nu kanske minns mitt letande efter en stjärnlampa under byggandet av vårt hus.  Ni kan läsa om det HÄR, HÄR och HÄR. Det letades både i affärer och med hjälp utav vänliga expediter men också on-line. Så en dag hittade jag en i Sydney som jag slog till på och fick skickad till mig. Tyvärr så var den för klen och hade gott sönder under trippen hit. Affären var mycket hjälpsamma och tog tillbaka den utan kostnad. Men jag stod också utan lampa.

Beacon Lighting
Förhoppningsvis tills nu. Men jag vet inte helt om den kommer att passa. Måtten låter som om den trots allt kan vara för stor och för lång men det är sådant som gör att man måste se den på riktigt. Så jag planerar att göra en liten tripp ner mot Melbourne (närmsta affären ligger där!) för att kolla in denna lampa och se om den är något att ha för oss. Vad tror du?


Tjingeling på er!


4 comments:

Framgångsbyran said...

Wow vad snygga!!

Fröken Tindra said...

Jag minns din stjärnlampa! De du visar nu ser väldigt snygga ut! Hoppas att du kan få plats med en.
Skulle göra ett inlägg med din utmaning i kväll men det bara strulade och såg inte klokt ut. Stordatorn har tyvärr ingen nätanslutning för tillfället och denna är lite stökig att jobba "avancerat" med. Men snart så... Ta i trä! =0)
Ha en skön helg!
Kramisar!
PS. Har du någon mailadress man får skriva till dig på? Maila mig isåfall gärna den. Adressen finns på min blogg.

Christina said...

Jättesnygga lampor! Och jag kommer väldigt väl ihåg stjärnlampans äventyr! Hoppas nu att någon av dom här passar!/Lila-Christina

Unknown said...

Induction retrofit-We specialize to offer high quality Induction Lighting, Induction Lighting New York and Induction retrofit in affordable prices.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...