Thursday, 17 May 2012

I dag...

...firar vi denna lilla tjej som fyller 4 år. Vår yngsta dotter Sofia som föddes idag för fyra år sedan en tidig morgon och det är precis som alla säger; det är på barnen man ser att tiden går. Då för fyra år sedan var det en liten skrutt som kom till oss. Idag hävdar hon konstant att hon är  "en big girl" och ingen baby. Hon är en tjej med bestämda åsikter och skin på näsan men som också blir orolig inför nya situationer och gärna gömmer sig bakom mamma eller pappas ben när någon eller någon obekant dyker upp. Hon älskar sin balett och simning samt att gå på Kinder.
Ny i världen, bara några timmar gammal.

2 månader.

1 årsdagen.

2 årsdagen

3 årsdagen

4 år idagI morse blev det sång och presenter på sängen, fast det startade lite trögt då vi fick väcka henne men snart hade hon värmt upp och paketöppningen gick med fart.Favoriten var nog en barbiehäst med hår att kamma. Den har följt med oss hela dagen.

I kväll firar vi med bara oss och barnens Gran, enklast när det är mitt i veckan. Det blir hämtpizza på begäran samt hembakad Pavlovatårta (maräng, grädde, hallon & kiwi) till efterrätt. På söndag har vi stort tårtkalas för hela familjen.

Tjingeling!

8 comments:

The House That A-M Built said...

Happy Birthday to your little angel. She is beautiful! A-M xx

Fröken Tindra said...

Grattis på lilltösens 4-årsdag! Det blir väl bra att fira till helgen också?!!
Jag måste bara säga, wow, vilken vacker färg (och vad vacker du var!) du hade på din bröllopsklänning! Urläcker! Grattis på bröllopsdagen i efterskott!
Kram!

Hemma på Sjuan said...

Grattis till söta dottern på hennes födelsedag! Å grattis på er bröllopsdag i efterskott. Mycket firande hos er nu då :)
Ha en bra kväll...eller vad det nu är hos er?!
Kram Suss

fianathome said...

Åh grattis!! Vilka härliga bilder :)
kramkram
Fia

tinajo said...

Hon är så söt - och det finns inget bättre än att fira barnens födelsedagar! :-)

Fröken Tindra said...

Kikade in igen för att kolla på skorna men de syns ju inte på fotot! Attans! ;0) Förstår att du varit supernöjd med både klänning och skor! Så´nt är kul!
Hoppas att du har en härlig helg!
Kram!

Charlie sa ... said...

Å vad söt hon är!

GRATTIS! 4 år är en sådan härlig ålder.

Varm kram!

Framgångsbyran said...

Hoppas födelsedagen blev underbar! Hoppas också att presenter anlände på sedvanligt "har ingen aning när" vis?
Tänker på Dig Sofia <3 Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...