Wednesday, 16 May 2012

För 2 år sedan...

...just idag befann jag mig på denna fantastiska plats, Toms Cap Vinyard. Ett absolut fantastiskt underbart ställe som ägs av en fantastisk människa, Ann, som driver vingården ihop med sin man. Denna höstklädda vingård var platsen för vårt bröllop den 16 maj 2010. Så idag firar vi 2-årig bröllopsdag. Men firandet har vi skjutit lite på då onsdagar allmänt går under namnet "chop, chop Wednesday". Det är bara in och ut hela dagen med hämtningar och lämningar mellan skola, kinder och baletten allt minutsiöst planerat för att fungera. Så vi samlas hela familjen ikväll för en enkel middag då mannen som vanligtvis står för maten på onsdagar just nu har en extra tung arbetssituation med en del övertid. Men ett glas vi i TV soffan kan vi nog få till i kväll.

Önskar er alla en superhärlig onsdag här från andra sidan!

Tjingeling!

4 comments:

Pia said...

Så underbara foton med en så vacker story du bjuder på!!!!

GRATTIS TILL ER TVÅ!!!

Sitter som på nålar...har sååå brått till jobbet, men måste hälsa på dig först...

KRAAAAAAAM!!!!
-Pia-

fianathome said...

Åh vilket fint par! <3
Grattisönskningar från mig. Hoppas ni får en mysig kväll trots alla måsten.
kramelikram
Fia

Så Vitt Jag Vet said...

Så härliga foton.. Får tårar i ögonen för det är ju bara så ljuvligt med bröllop.. Sista bilden med flickorna med är ju helt magisk... Skön bröllopsdag till er !
Kraam
Sanne

Bokcaféet i byn said...

Stort grattis Anette på bröllopsdagen!!! Vilken vacker plats ni gifte er på och vilka fina foton av er! Får mig att minnas vårt bröllop, 4 år sedan i september!!
Ha en fin torsdag!
Kram Anna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...