Saturday, 7 January 2012

Varning för äckliga bilder!

Jag verkligen älskar mina nya badrum. Kaklet är helt rätt i färg och storlek och det glänser sååå fint även om det kanske förlorat lite av glansen sedan vi flyttade in. Men det är ju bara för att man inte har tid att putsa klinkersgolv hela dagarna samt smutsiga små (och stora) fötter. Men det är ljust, härligt och fräscht.


 Fast detta är inte kul. Varje dag hittar jag så mycket hår i våra badrum att jag snart får gråa hår på kuppen!! Hur kan det bli så mycket hår på en dag? Vi skulle kunna öppna upp ett perukmakeri snart med allt hår som jag hittar. Och visst är det äckligt med hår överallt. Jag hade ingen aning om att jag hade sådana "fobier" mot hår men det har jag. Hur man än gör så är det omöjligt att få upp allt.
Sedan funderar jag på om det inte alls är så att det är mer hår än tidigare, utan att det helt enkelt har med färgen på kaklet att göra så att jag helt plötsligt SER allt hår som faller. Men med två små sessor som gillar att stå framför spegeln och fixa och sedan bara dra ur hårsnoddarna med en massa medföljande hår, har jag inga större förhoppningar om att detta problem ska lösa sig inom snar framtid. Antagligen får jag bara ta och vänja mig eller kakla om!

Tjingeling på er och ha en trevlig helg!


6 comments:

Den nakna coachen said...

Jag kan ju inte låta bli att titta när du skriver att det är äckligt ;)

Vi har valt ett golv som är mörkt för att slippa se skiten ;)

Hoppas att allt är bra med dig.
Kram

/Linda

fianathome said...

Men det ÄR ju inte roligt när det är hår där det inte ska vara hår..
Ditt golv hade jag ALDRIG bytt ut. När man ser det så känns det sååå mycket hotell=lyx. Tror att om man ser det som inte ska vara där, så kan man ju dammsuga upp det. Värre att gå omkring och tro att det är rent och så är det inte det...aja..det lät ju konstigt men det man ser kan man ju åtgärda! haha..
Du har vilket fall som ett skitfint badrum ;)))))
kram

BBQ VILLAGE said...

Får nog vara glad att jag och dottern är blondisar. Håret på golven finns där det lovar jag dig men det syns inte lika bra. Jag har också hårfobi inte för det som ramlar på golvet men om jag får ett hårstrå i maten kan jag inte äta mer och håret i avloppsbrunnarna ska vi inte prata om det kan jag inte ens ta reda på då spyr jag. Jag har provat men börjar hulka direkt...ha ha.
Erat badrum ser verkligen ut som ett lyxigt hotellbadrum såå himla fint :)

Kram F

Pia said...

Man bara måste ju kika in just därför, att du varnar! Men jo! Det äckligaste jag vet är lösa hårstrån...yöäääk! Får mig att spy! Men, jag vet av erfarenhet, att det att du nu reagerar för dem, är bara det att du nu SER dem! Jag vet inte är det bra eller dåligt?

Äh, nu måste jag kila till jobbet!

Kraaam!
-Pia-

Jenny said...

Hej Anette!
Vad nyfiken jag blev när jag såg titeln på ditt inlägg, kunde inte låta bli att kika in;)

Ert badrum är jättefint, ser så där hotellsnyggt ut!

Jag har lite av en "hårfobi", gillar inte när det ligger lösa hårstrån på golvet, då är jag där o plockar upp dem eller tar dem med blöt papper.

Tycker jag ser fler nu efter att jag tonat håret mörkt, syns väl bättre mot vårt ljusgråa klinkergolv:)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kraam Jenny

Anette Ryan said...

Hej tjejer! Vad skönt att veta att jag inte är ensam om min hårfobi. Men jag är så trött på att dammsuga varje dag (känns som varje timme) att jag starkt funderar på att byta till hårfärg som matchar golvet. Vad tror ni om det? ;)
Tjingeling!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...