Friday, 6 January 2012

Här måste handlas!

I förrgårkväll åket alla dessa bort. Tog ner allt juligt och packade ner i kartongerna. Sparade julgranen tills igår kväll. Dock han jag inte med den så den väntar på mig i kväll så snällt. Gillar alla julgrejer men det är skönt när de väl är borta.
 Iallafall brukar jag känna så, men inte helt i år. För se så tomt det blev nu! Så här såg det ju ut när jag precis flyttat in och jag som levde i någon villfarelse att vi fått det så mysigt men så visade det sig bara vara julens alla grejer. Här behövs krafttag. Tavlor på väggen ofanför skåpet, något snyggt att ställa på skåpet också inte bara en telefon! Något kul och snyggt i köksfönstret samt sy nya gardiner.
Tror jag stänger ner här direkt och tar min väska och åker till shoppingcentrat och handlar i ren desperation. Fast kanske ändå inte, brukar bli bäst att ta det som det kommer och hitta rätt grejer. Men visst känns det helt plötsligt väldigt tomt och naket? Någon som har några kul ideer om vad som skulle passa och och vilken färg på gardinen jag ska leta efter?

Tjingeling!

4 comments:

Pia said...

Ja, kanske det ser lite tomt ut (för mig, som är den värsta samlaren på allt)? Tittade på en gammal hemvideo igår och alla sa att det var så rent och städigt hos oss då. Well, det beror på att jag NU har så fullt med skräp och skrot överallt (=fina pynt, om du frågar mig)!

Visa vad du handlat sen!
Kraam!

Anonymous said...

Lugn kära Anette, bara lugn stressa inte.Det kommer, det kommer låt tiden bara ha sin gång. En större krukväxt på kanten av skåpet? Kram M

Anette Ryan said...

Pia man blir ju lätt lite hemmablind av allt sitt egna "pynt" oavsett vad det är. Har man bara väl börjat pynta brukar det rulla på men det är liksom det första steget, första grejen som är svår tycker jag. Visst har jag grejer men de känns lite gamla och då menar jag inte antika, ja iallafall inte ännu ;)
Kram på dig!

Anette Ryan said...

Kära mamma oroa dig inte jag ska inte rusa ut och bränna en massa pengar (som jag inte har). Fast imorgon ska vi till Phillip Island och där finns ju nägra fina affärer längs gågatan i Cows så kanske hittar jag något skoj.
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...