Tuesday, 17 January 2012

Ännu en utmärkelse

I förra veckan så fick jag ännu en liten utmärkelse. Man märker att bloggland är rätt litet ibland när utmärkelserna snurrar runt mellan oss alla, vilket ju faktiskt är riktigt trevligt. Men oavsett så blev jag glad igen över att någon tänkt på mig och min lilla blogg och att jag glädjer och inspirerar någon annan.
Denna gång var det Georgy på bloggen GeorgyG Design. Georgy bor i Melbourne och bloggar om renoveringen av sitt hus men även vardagliga saker däremellan.

Utmärkelsen jag fick var:
Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges till bloggar med mindre än 200 följare/prenumeranter.

Utmärkelsen har några riktlinjer att följa.

1. Tacka den som givit dig utmärkelsen och länka till bloggen i din blogg.
2. Skriv ner dina fem utvalda bloggar i ett inlägg och låt dem veta genom att lämna en kommentar hos dem.
3. Kopiera och klistra in utmärkelsen i din blogg.
4. Nu kan du bara hoppas på att dem du utnämner kommer att ge utmärkelsen vidare till andra.


Då detta är andra gången på kort tid som jag fått denna utmärkelse :-) så har jag nästan nominerat alla de som har under 200 läsare av dem jag läser,  de flesta fler. Men ni andra som inte kom med i första svängen här kommer ni utan inbördes ordning.


God kväll alla läsare!5 comments:

Jenny said...

Grattis till awarden Anette, det är alltid roligt att få uppskattning för bloggen:)

Ha det gott,

Kraam Jenny

Hjem Kära Hjem/ Anna said...

Grattis grattis till Awarden OCH 1000 tack för att du ger den vidare bla till mig!!
Så glad jag blir c",)

Klem Anna

A House With A View said...

Stooooort grattis!!! Ja, jag är ju inte ett dugg förvånad över att du får så fina awards!! Har nyss läst ikapp en del som jag missat här och det är ju sååå intressant läsning!!! Vad kul att det blev ändrade planer så att tomten blev alldeles "perfekt"!! Och sänglamporna blev kanon - bra val!!! Och vilken superintressant läsning om ditt liv på Australiensisk mark!!! Även om jag med skräck vet att ni har krokodiler - wiiiieeeee!!!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

fianathome said...

Tack så mycket för jag fick "utmärkelsen". Jag har verkligen försökt göra enl beskrivningen och skicka vidare men det gick inte. Jag får försöka igen. Det där med tekniken är inte min starka grej..:/
Men GLAD blev jag!
Tack snälla fina!
kram
Fia

fianathome said...

Hej Anette! NU fick jag till - JIPPI!! Tack för att du tog dig tid och hjälpte mig. Jag och maken försökte häromkvällen och det gick inte alls..jag fick nästan kramp så irriterad jag blev. Sen läste jag nu din beskrivning du gett mig och VOILA.Det funkade med en gång!! <3<3
kramis
Fia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...