Monday, 25 June 2012

En lycklig man

I lördags såg det ut så här i vårt garage. Undan gick det så jag han inte ens med att ta en riktig förebild. Det vill säga när hyllan fortfarande satt ihop med alla saker i. Allt ställdes i högar efter samhörighet och så bars alla hyllor ut i förrådet och sattes ihop.

 Mannen hade sällskap av lilltjejen medans den stora följde med mig för att uträtta några ärenden nere på byn.

 Titta så fint det blev i garaget, det blev ju nästan helt tomt. Ja fast det beror lite på vilket håll man tittar ifrån. Ser ni alla de där kartongerna längs väggen? De är mina, mina grejer som jag skeppade hit för 6 år sedan. I vårt ggamla hus fanns ingen plats inne. Nu finns det iallafall hopp om att hälften ska kunna komma in och användas. Jag ser fram emot att få gå igenom lådorna snart. Borde säkert kunna bli något fynd som jag glömt bort att jag hade i min ägo.
 Så här blev det i förrådet/skjulet. Allt på plats men kanske inte helt organiserat men det tar vi lite senare.

Så här ser det ut i det tomma garaget nu! Inte så tomt längre. Men min man är lyckligare än han varit på 7 år eller nått. Nu har han äntligen fått plats för båda bilarna i ett garage och tycker det är fantastiskt. Vad jag tycker, inte riktigt samma. I morse när jag försökte ta mig in i bilen tillsammans med två barn, två ryggsäckar och lite annat var det lite panikartat för att inte rispa billacken!! Just nu har mannen en annan jobbil så hans egna står i garaget vilket gör det näst intill omöjligt att komma in i den andra som är parkerad. Men med några få anpassningar och några färre lådor så blir det säkert lättare snart.

Vad gör man inte för att få en lycklig man?


5 comments:

Anonymous said...

Wow härligt att få ordning på garaget : ) kram från ett regnigt Hjo Sofia

fianathome said...

Man gör ju allt ;))
Härligt med lite ordning också ju!
Tyckte det var bekvämt förr när vi körde omkring med en gammal skrotbil. Behövde verkligen inte vara rädd att varken repa den eller krocka till den lite. Men det går ju inte idag med en nyare bil.
Bilar ska vara praktiska eller hur??
;P
kram
Fia

Bokcaféet i byn said...

Hej där!
Vilken ordning du/ni skapat! Ibland inser man att man är olika, när den ena blir alldeles lycklig av att få in båda bilarna i garaget!! Men som man säger; what makes you happy, makes me happy!!!

Hoppas du haft en bra dag Anette! Här har det regnat rejält. Måndag igen, jag hann nästan komma i semesterfeeling under midsommarhelgen. Men inte dags riktigt ännu!!

Må så gott!
Kram Anna

Maria- Wikers Liv said...

Ja, en lycklig man är viktigt! :)
Vilken rensning ni gjort! Förstår att du ser fram emot att plocka fram dina saker!
Min vinlåda i trä, den har jag beställt från The wine company, med tolv vinflaskor av samma sort, då levererades de i en trälåda. Gillar den mycket!
Kram /Maria

Lotta said...

Haha, ja en lycklig man är inte dumt ;)

Så himla fint det blev Anette! Vilken ordning. Pickobello. Kan förstå att det var tight att komma in i den ena bilen....flytta några lådor som du skriver, så blir det nog mer plats. Guld att få plats med bägge bilarna!!

Vårt garage ser ut som ett bombnedslag jämfört med ert!

KRAM!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...