Tuesday, 26 June 2012

En dag med pappa

Min man är en inbiten fotbollssupporter. Ja inte vanlig europeisk fotboll då utan "Australian Rules Football". Eller mera känt under namn som "footy", "aussie rules" eller helt enkelt "football". Att säga att det liknar rugby är delvis sant för ett otränat öga men jag vet att min man skulle få spader om han hörde mig säga så. Men låt oss säga att det är lite så frånsett att man inte har några kroppsskydd överhuvudtaget. 
Det anses som en av de faligare sporterna då kropskontakt sker och då man inga skydd har så gör det ont!! Hur som så har han hjärntvättat lärt sina små flickor att bli trogna "hans lag", Hawthorn, the Hawks.
Så förra helgen var det dags för båda tjejerna för en trip till Melbourne för att se laget de alla håller på spela på den megastora arenan MCG. Emily hade varit en gång tidigare men för Sofia var det första gången. Så iförda sina Hawks halsdukar och varma kläder åkte de iväg med sin pappa. Sofia ser inte helt övertygad ut om det roliga på dessa bilder men det sas att hon var nöjd med sin dag torts att det var kallt och regningt. Man spelar fyra halvlekar men de åkte ner lagom tills den tredje skulle starta så att det inte skulle bli så långt och så att alla fick se slutet samt höra lagsången spelas vid eventuell vinst.

Av den näst sista bilden att döma så förstår ni säkert att deras lag van denna match.Alla var nöjda och glada efter en lång dag. Dock tror jag att Sofia inte kommer att skrika högst för att åka en gång till.

Själv tyckte jag att det var toppen då jag fick en hel dag för mig själv att bara njuta av tystnaden och kunde göra vad jag ville. Fler sådana dagar tack!

Tjingeling!


5 comments:

Tina´s PicStory said...

what a great event :)

Lotta said...

Så söta de är i sina mössor och sjalar!! Fint att få följa med pappa. Och skönt för mamma att få egen tid :-)

Anette, tack för din rara hälsning! Nu har jag ett grönsaksfritt inlägg på gång ;)

Stor kram!

Tamar SB said...

What a fun trip! They look so adorable in those scarves, crazy that it is summer here and cold by you!

Black Iris said...

Det ser ut som om ni har lika uschligt väder som oss..
Här känns det som det är rena hösten och då har vi inte ens haft semester ännu..

Kram Maidi

fianathome said...

Såna där ensamstunder är guld värt! man kan leva på det länge. snacka om att ladda om :)
Söta söta små tjejer!
kramelikram
Fia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...